reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Kamisia, bardzo się cieszę z wieści od CIebie! Twój Maluch jest bardzo waleczny i rośnie w siłę tak trzymajcie! czy dobrze rozumiem, że u Ciebie lekarz nie wykrył żadnego krwiaka i nie wie, skąd to plamienie? czy coś mylę?
Tak,dokładnie,pytałam się czy to jakiś krwiak,ale mówił,że absolutnie nie ma krwiaka.Jak jakiś czas temu byłam na izbie przyjęć to również mówił inny lekarz,że krwiaka nie ma. Dziś mi pokazał miejsce z którego te plamienia,ale daleko od dzidzi jest i mam to na spokojnie przyjąć. Tak teraz do tego podchodzę,były na początku dwa dni płaczu jak się zaczęły plamienia ale kurde nie dam się.Skoro maleństwo walczy i rośnie to odpoczywam,stosuje się do zaleceń lekarza,jestem dobrej myśli i żyjemy z wizyty na wizytę,tyle pozostało :-)
Twój kropek też będzie walczył i wywalczy,napewno :-) !!
kamisia871
Kamisia, a jakies dodatkowe zalecenia dostałas? masz leżeć?
Przede wszystkim nie stresować się,odpoczywać,leżeć (ja nawet nie sprzątam w domu :-) ),oczywiście jestem na L4,luteine mam zwiększoną do 2*2 (wybrałam pod język),no przez tydzień brałam cerutin żeby uszczelnić naczynia krwionośne,ale dziś pan doktor powiedział że skoro plamienia ustają to nie muszę. I tak sobie leniu****emy i muuuusi być dobrze !!!! A tak nic bardzo dodatkowego nie ma.
kamisia871
Aniko,tak luteine tylko no i teraz na zbicie TSH ale nie pamietam co,a leżę w łóżku i nie chce mi sie wstać zobaczyć.
Pamiętaj pozytywne myślenie,wiem że nie jest to łatwe,ale cóż pozostało,dbać o siebie i walczyć pozytywnym nastawieniem !!
Pamiętaj pozytywne myślenie,wiem że nie jest to łatwe,ale cóż pozostało,dbać o siebie i walczyć pozytywnym nastawieniem !!
MagdaM33
Kamisia wspaniałe podejście, napewno osiągniesz sukces. prawda jest taka, że pozytywne myślenie przyciąga dobre zdarzenia
anika buziaki dla ciebie
ja zajrzałam na chwilkę bo dostaliśmy wynik defragmentacji DNA plemnika i wynik jest 20% norma jest 0-15% płodność prawidłowa, 15-30% płodność obniżona, powyżej 30% prawdopodobieństwo niepłodności. także nie ma tragedii do ICSI jest z czego wybrać, ale zobaczymy co lekarz powie. już się nie mogę doczekać aż nasza karuzela znowu ruszy.
udanego dnia
anika buziaki dla ciebie
ja zajrzałam na chwilkę bo dostaliśmy wynik defragmentacji DNA plemnika i wynik jest 20% norma jest 0-15% płodność prawidłowa, 15-30% płodność obniżona, powyżej 30% prawdopodobieństwo niepłodności. także nie ma tragedii do ICSI jest z czego wybrać, ale zobaczymy co lekarz powie. już się nie mogę doczekać aż nasza karuzela znowu ruszy.
udanego dnia
MagdaM33
byłam u szwagierki (tej w ciąży;-)) na kawce i była też moja teściowa i gadka szmatka, nie ja temat zaczęłam, okazało się że moja szwagierka zorientowana w problematyce ivf, że już się orientowała co i jak, a moja teściowa oburzona, że ksiądz na ostatnim kazaniu piętnował ludzi korzystających z tej metody. moja teściowa jest za i że należy się starać i że ona popiera.
ja się nie zdradziłam jak bardzo mam zgłębiony temat, ale czułam że ona mówi do mnie (bo na mnie nie patrzyła, a jest osobą która patrzy na rozmówcę) i wiem, że nigdy jej się z tego nie zwierzę, ale doceniam , że mi to powiedziała i resztkami sił powstrzymałam się żeby się nie poryczeć.
kredko a co u Ciebie. komentujesz nas, ale mało o sobie piszesz. jak twoje sprawy zawodowe?
lumia jak tam? wychodź z krzaczorów.
u was też jesień nie złota?
ja się nie zdradziłam jak bardzo mam zgłębiony temat, ale czułam że ona mówi do mnie (bo na mnie nie patrzyła, a jest osobą która patrzy na rozmówcę) i wiem, że nigdy jej się z tego nie zwierzę, ale doceniam , że mi to powiedziała i resztkami sił powstrzymałam się żeby się nie poryczeć.
kredko a co u Ciebie. komentujesz nas, ale mało o sobie piszesz. jak twoje sprawy zawodowe?
lumia jak tam? wychodź z krzaczorów.
u was też jesień nie złota?
reklama
G
gość_forum
Gość
Dobrze że twoja karuzela ruszy ,będzie się coś działo na forum bo strasznie tu cicho Anika z Kamisią zaciążone to już pewnie na ciążarówkach się udzielają,zaraz M26 też ucieknie zaciążona,zostaniemy same z Kredką
Podziel się: