reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam wszystkich:) chciałabym dodać trochę otuchy i nadziei starającym się. Od 2,5 roku staramy sie o malenstwo, jestesmy po 4 iui-aid, z tym ze 3 i 4 w jednym cyklu dzien po dniu. I wlasnie te okazaly sie szczesliwe! Ogromna radosc w 25dc beta 56! gdyz bylam juz zalamana i stracilam wiare w powodzenie. Dzis jestem w 4 tyg. i czuje sie najszczesliwsza na swiecie. Dlatego trzeba walczyc i nie poddawac sie!

reklama
Witam się.
Matko jaka jestem bez życia :szok: podczytuję was ale weny do pisania brak :-( zresztą co tu pisać jak już przestaliśmy się starać,byle by przetrwać do stycznia :-:)-:)-( dzisiaj jeszcze smutny dzień,bo dziś DZIEŃ DZIECKA UTRACONEGO
[*]
[*] ach ta jesienna chandra :-:)-:)-( w ogóle mi smutno jakoś :( :( :(
Ale was wszystkie bez wyjątku serdecznie pozdrawiam i całuję cieplutko :tak:

Rzeczywiscie problem byl ze str meza ale musialam przejsc wszystkie badania. Ta iui byla wyjatkowo "intensywna" z bad. Hsg, stymulacja clo, pregnylem na pekniecie pecherzyka i podwojna insemka. Ale bylo warto :) zycze wszystkim z tego forum aby sie udalo!

Aniko
Ja tez slyszalam, ze wartosc progesteronu moze sie zmieniac. Pewnie trafilas na dolne wartosci;-)
Glowa do gory i nie pozostaje mi zyczyc niczego innego jak pieknych, sobotnich doznan:-)

marzen ja też zaciskam

Beti nie dziwię się że masz spadek formy. ja też październiczeję mega... ściskam cię mocno

przyszły nam wyniki ogólne nasienia. o wiele lepsze od tych które robiliśmy w 2013 roku. te przeciwciała nadal są bo jest dużo nieruchomych ale żywych, ale ogólna liczba większa i w tym najważniejszym ruchu też jest wiele więcej. M bardzo się ucieszył, ja też bo jeśli zdecydujemy się na biorstwo komórki to dadzą radę;-)
i jeszcze jedno sobie przypomniałam, podglądam się tym mikroskopem i to lipa chyba jest. ciekawa jestem jak to z testami owu , Kredko? miałam śluz ból jajnika prawego, mega paprotki na mikroskopie. wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły działajcie, a wczoraj na usg okazało się że na prawym jajniku mam pęcherzyk 18mm ale owulacji nie było:confused2:

a jeszcze napiszę, że będę ciocią, bo u szwagierki będzie dziewczynka, kawał baby z niej bo już 397 g waży:-)

buziaki wielkie dla każdej z was :-**

reklama
Madzia no ja nie wiem czemu tak Ci ta owu pokazuje bo ja na podstawie testow potrafie dokladnie wyznaczyc termin owulacji. Co do sluzu to ja go az tak dokladnie nie badam tylko wtwdy jsk schizuje:-D jak na tescie pokazywaly sie prawie dwie rowne to w 10h byla owu i kilkukrotnie to potwierdzilam usg. Moze zamow jednak te testy i zobaczysz co Ci wyjdzie. A co do nasienia m to rewelacyjna wiadomosc!!!

Do góry