reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
kredko to prawda, poczułam nawet ulgę, że nie namawia nas na ivf odrazu tylko chce najpierw przebadać. i jeszcze zlecił mi jakieś mutacje, ale w trakcie badania powiedział "wie pani co, te badania takie drogie, niech pani ich nie robi zobaczymy co powie szef, można je zrobić 30 i nie uciekną" a i mega komfort że badania są robione na miejscu.
kredka82
Madzia to na prawde super podejscie!!! A w ktorej to klinice? Bo ja sie caly czas chyba uswiadamiam ze moj lekarz co z tego ze jest fajny jak zaczal wszystko od dupy strony:-( i nie wiem czy jest sens dalej z nimi tracic kase:-( najchetniej to bym wybrala bialystok ale organizacyjnie to jeszcze trudniejsze bo wtedy cala polska do przejechania... cos musze zmienic i wydaje mi sie ze po nowym roku zaczne od zmiany kliniki... tylko nie wiem na co najlepiej na poludniu polski... bo moze faktycznie iui moze sie udac jak bede w dobrych rekach z badaniami itd. I pojde jutro chyba zrobic krew na tarczyce i niech mnie moja lekarka wysle na wizyte do szpitala i powiem im ze mam problem z zajsciem w ciaze bo naczytalam sie ze wynik powinien byc w okolicach 1 a ja mam 0.26 wiec raczej malo
M26
Magda wydaje mi się ze trafiłaś na dobrego lekarza, to podstawa
Marzen, świetnie ze jest taki ładny pecherzyk, oby rósł tak dalej.
Marzen, świetnie ze jest taki ładny pecherzyk, oby rósł tak dalej.
smerfeta
Lidzia nie znam tego leku
Magda ważne że jest jakiś pomysł i można jeszcze coś sprawdzić, zbadać. Trzymam kciuki
Magda ważne że jest jakiś pomysł i można jeszcze coś sprawdzić, zbadać. Trzymam kciuki
anika11
Magda, bardzo się cieszę, że macie alternatywę. są trzy wyjścia i na pewno któreś z nich zaowocuje pięknym Cudem! bedziesz mamą, jestem o tym przekonana. sporo badan do wykonania, ale przecież z fusów lekarz nie bedzie wróżył, więc dobrze, że zostały zlecone.
a jak tam w Twojej głowie? spokojem pewnie nie mozna tego nazwac, ale moze chociaż karuzela zwolniła? :*
mnie okropnie martwi ten niski progesteron... oszaleję do soboty i wizyty :/
a jak tam w Twojej głowie? spokojem pewnie nie mozna tego nazwac, ale moze chociaż karuzela zwolniła? :*
mnie okropnie martwi ten niski progesteron... oszaleję do soboty i wizyty :/
reklama
Podziel się: