reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen nie ma co wspolczuc bo ja jakos to przyjelam bez negatywnych emocji:-) jest jak jest i tyle moze skoro nie moge byc matka to postaram sie byc dobra chrzestna i co wiecej moge zrobic...
Poza tym dzis 30dc i @ nie ma... moze to faktycznie menopalza;-)

Dobrze ktoś tu napisał każdy daje tyle na ile go stać. Ja mogłam dać 1000 zł więc dałam. Choć pewnie jak był mnie miała z kuzynem takich bliskich relacji to bym tyle nie dała.

Lidzia a jakie badania oprocz hsg robilas? I jak Twoj m bo zapomnialam zapytac:-) bo nie do konca rozumiem ze niby plemnikow duzo ale tylko 1% prawidlowych?

stacy u mnie nic nowego.

dziś dostałam dokumenty z poprzedniej kliniki, aż mnie dół chwycił kiedy je przeczytałam. całościowy obraz naszych poczynań dał mi do zrozumienia, że nie będę mamą. aż mam ochotę olać jutrzejszą wizytę, ale oczywiście udaję przed M. dół totalny...

reklama
Dziewczyny, które miały dziś podglady, do odpowiedzi wzywam :))

Kredko, co do prezentu - aż mnie zmroziło, że ludzie dają po 1000zł! to ile powinno się dać na komunię, już o weselu nie wspominając? liczy się gest, niekoniecznie pieniężny - przynajmniej chciałabym, by tak było. Sprezentuj coś wyjątkowego, nietuzinkowego :)

a TSH mozesz zbadac bez zwględu na dzien cyklu :)

Do góry