reklama
kredka82
Fanka BB :)
Marzen nie ma co wspolczuc bo ja jakos to przyjelam bez negatywnych emocji:-) jest jak jest i tyle moze skoro nie moge byc matka to postaram sie byc dobra chrzestna i co wiecej moge zrobic...
Poza tym dzis 30dc i @ nie ma... moze to faktycznie menopalza;-)
Poza tym dzis 30dc i @ nie ma... moze to faktycznie menopalza;-)
M26
Witaj Lidzia bardzo dobrze trafiłaś
I jak tak Dziewczyny dzisiejsze podgladanka?
I jak tak Dziewczyny dzisiejsze podgladanka?
Ostatnia edycja:
MagdaM33
stacy u mnie nic nowego.
dziś dostałam dokumenty z poprzedniej kliniki, aż mnie dół chwycił kiedy je przeczytałam. całościowy obraz naszych poczynań dał mi do zrozumienia, że nie będę mamą. aż mam ochotę olać jutrzejszą wizytę, ale oczywiście udaję przed M. dół totalny...
dziś dostałam dokumenty z poprzedniej kliniki, aż mnie dół chwycił kiedy je przeczytałam. całościowy obraz naszych poczynań dał mi do zrozumienia, że nie będę mamą. aż mam ochotę olać jutrzejszą wizytę, ale oczywiście udaję przed M. dół totalny...
stacy
Madzia co tam wyczytałaś? Nie zamartwiaj się na zapas.
reklama
anika11
Dziewczyny, które miały dziś podglady, do odpowiedzi wzywam )
Kredko, co do prezentu - aż mnie zmroziło, że ludzie dają po 1000zł! to ile powinno się dać na komunię, już o weselu nie wspominając? liczy się gest, niekoniecznie pieniężny - przynajmniej chciałabym, by tak było. Sprezentuj coś wyjątkowego, nietuzinkowego
a TSH mozesz zbadac bez zwględu na dzien cyklu
Kredko, co do prezentu - aż mnie zmroziło, że ludzie dają po 1000zł! to ile powinno się dać na komunię, już o weselu nie wspominając? liczy się gest, niekoniecznie pieniężny - przynajmniej chciałabym, by tak było. Sprezentuj coś wyjątkowego, nietuzinkowego
a TSH mozesz zbadac bez zwględu na dzien cyklu
Podziel się: