reklama
niebajka
Fanka BB :)
Enni super, ze się odezwalas! Dbajcie o siebie mocno!!!
W domu moze bez opieki lekarza, ale czuc w poscie, ze psychicznie czujesz sie o wiele lepiej! Przesylam buzuaki i uściski, i same pozytywne emocje i fluidy:*
Magdo czyli jakos się zgralysmy w tym wszystkim (a propos invicty)
Z niecierpliwością i wielka ciekawoscia czytalam Twoje posty
"a zebys wiedziala ze sie znajdzie i znakazlo sie" - i juz nozkami tupalam, co sie dobrego wydarzyło 
Zaplecze tej kliniki (mowie o diagnostyce) wydawalo mi sie imponujace..
tam Cie widzialam od razu
Czy informacje o pierwszej wizycie bezpłatnej to prawda?
Strasznie sie ciesze, ze się zdecydowałas, a Twoj M nie umial odmówić
cudowni jestescie
i obys tylko nabierala wiatru w skrzydła!! Niech sie dzieje!
Smerfeta dziękuję za wskazówki - na buraczki mam straszne ciśnienie ostatnio. Jadlabym non stop!
Kurde milion rzeczy bym chcala jeszcze napisać, ale ta pogoda mnie dzisiaj zniszczyla. Wyszlam nawet szybciej z pracy.. dobrze, ze to juz ostatni taki goracy dzien..
Aniko? Gdzie Ty sie tam alienujesz!? Do tablicy wzywam!
Wiecie cos o Pole? Nie wiem czy te fioletowe kwiaty w jej avatarze to byly wrzosy, ale pelno ich teraz wkolo i mysle kiedy do nas zajrzy..
W domu moze bez opieki lekarza, ale czuc w poscie, ze psychicznie czujesz sie o wiele lepiej! Przesylam buzuaki i uściski, i same pozytywne emocje i fluidy:*
Magdo czyli jakos się zgralysmy w tym wszystkim (a propos invicty)
Z niecierpliwością i wielka ciekawoscia czytalam Twoje posty
Zaplecze tej kliniki (mowie o diagnostyce) wydawalo mi sie imponujace..
Czy informacje o pierwszej wizycie bezpłatnej to prawda?
Strasznie sie ciesze, ze się zdecydowałas, a Twoj M nie umial odmówić
Smerfeta dziękuję za wskazówki - na buraczki mam straszne ciśnienie ostatnio. Jadlabym non stop!
Kurde milion rzeczy bym chcala jeszcze napisać, ale ta pogoda mnie dzisiaj zniszczyla. Wyszlam nawet szybciej z pracy.. dobrze, ze to juz ostatni taki goracy dzien..
Aniko? Gdzie Ty sie tam alienujesz!? Do tablicy wzywam!
Wiecie cos o Pole? Nie wiem czy te fioletowe kwiaty w jej avatarze to byly wrzosy, ale pelno ich teraz wkolo i mysle kiedy do nas zajrzy..
MagdaM33
Niebajko z tego co wyczytałam to promocja dotyczy nowych pacjentów którzy nie korzystali z Invicty po 01 czerwca tego roku. także we wtorek dowiem się wszystkiego. ja też siebie tam zobaczyłam. już wybrałam lekarkę do której się zapiszę.
zgodnie z sugestią smerfety poczynię jeszcze badania tarczycowe, ale to na miejscu się dowiem bo to będzie chyba nieodpowiedni dc
ja nie wiem co u Pole, ale to w jej avatarze to była lawenda:-)
zgodnie z sugestią smerfety poczynię jeszcze badania tarczycowe, ale to na miejscu się dowiem bo to będzie chyba nieodpowiedni dc
ja nie wiem co u Pole, ale to w jej avatarze to była lawenda:-)
G
gość_forum
Gość
tak normalne,ja po samym hsg nie miałam nic tylko strasznie brzuch mnie bolał,a po dwóch dniach były lekkie plamienia wiec spoko to tak ma być :-)
kredka82
Enni. Widze ze odpoczynek Ci sluzy:-)
Dziewczyny a czy jest tu ktos kto sie na tym zna?? Czy moglabym sie ot tak ubezpieczyc? Jak to wyglada? Bo mnie tyle lat w pl nie ma ze ja tego nie ogarniam:-) i ile czasu musialabym byc ubezpieczona??
Magda az mi sie geba usmiechnela jak przeczytalam Twojego posta
normalnie az sama sie pozytywniej nastawilam
:-*
A w jakim miescie do tej invicty idziesz?? I bede sledzic Twoje relacje:-)
I pamietaj ze zawsze zmiany sa tylko ba lepsze:-*
Niebajko a Ty juz powiedzialas w pracy???
Marzen ja tez krwawilam jak dobrze pamietam od chyba 2 dnia do 5 po hsg.
Dziewczyny a czy jest tu ktos kto sie na tym zna?? Czy moglabym sie ot tak ubezpieczyc? Jak to wyglada? Bo mnie tyle lat w pl nie ma ze ja tego nie ogarniam:-) i ile czasu musialabym byc ubezpieczona??
Magda az mi sie geba usmiechnela jak przeczytalam Twojego posta

A w jakim miescie do tej invicty idziesz?? I bede sledzic Twoje relacje:-)
I pamietaj ze zawsze zmiany sa tylko ba lepsze:-*
Niebajko a Ty juz powiedzialas w pracy???
Marzen ja tez krwawilam jak dobrze pamietam od chyba 2 dnia do 5 po hsg.
anika11
Enni, cieszę się, że jesteś w domku i dobrze sie w trójkę macie
mam nadzieję, że wszytsko co złe juz za Tobą i teraz czekają Cię nudne tygodnie, a pózniej jak napsiała Smerfeta, nieprzespane noce i brudne pieluchy
stos pieluch 
Magda, buzia sama mi się do monitora usmiecha
ale się cieszę! no i Niebajka dobrze mówi o tej klinice, więc wierzę, że znajdą tam na Was sposób
chyba taniec zwycięstwa zaraz tu odstawię heheh! wtorek juz za pasem, a w czwartek bedzie się działo
ekstra!!!! a Ty jestes z Wro? czy ja cos mylę?
Bety, cierpliwosci w oczekiwaiu na testowanie
M26, niebawem wizyta i niech dobrze zacznie się dziac
Lumia, usmiech dla Ciebie
Niebajko :* czytam Was, ale nie ogarniam, tyle piszecie, a ja mam tyle zajęc :/ szkoła, korki, rady, zebrania:/ ten tydzien to jeden wielki kocił. dziś pracowałam 13 godzin :/ ech! ale są plusy - nie mam czasu na myslenie! a jak ten robal niepewnosci się pojawia, to zaraz mi się przypomina, ze jeszcze cos musze zrobic i o temacie zapominam... stres jednak jest.
dzisiaj miałam zebranie z rodzicami, musiałam co niektórymi wstrzasnac, bo zaczeli usprawiedliwiac ucieczki dzieciaków z lekcji brakiem podrecznika... no chyba na głowę upadli!!!
generalnie dużo sie w szkole dzieje: jutro mamy wycieczkę zaowdoznawczą. musze tez skoczyc do dentysty, bo chyba plombę naruszyłam,a chce miec pewnośc, ze ząb mnie nie zacznie boleć po transferze. nie mam czasu usiąśc i spisac pytan, a kotłuje się ich sporo przed sobotnią wizytą :/
myślę o Was sporo, ale nie ogarniam wszytskiego... :/
Magda, buzia sama mi się do monitora usmiecha
Bety, cierpliwosci w oczekiwaiu na testowanie
M26, niebawem wizyta i niech dobrze zacznie się dziac
Lumia, usmiech dla Ciebie
Niebajko :* czytam Was, ale nie ogarniam, tyle piszecie, a ja mam tyle zajęc :/ szkoła, korki, rady, zebrania:/ ten tydzien to jeden wielki kocił. dziś pracowałam 13 godzin :/ ech! ale są plusy - nie mam czasu na myslenie! a jak ten robal niepewnosci się pojawia, to zaraz mi się przypomina, ze jeszcze cos musze zrobic i o temacie zapominam... stres jednak jest.
dzisiaj miałam zebranie z rodzicami, musiałam co niektórymi wstrzasnac, bo zaczeli usprawiedliwiac ucieczki dzieciaków z lekcji brakiem podrecznika... no chyba na głowę upadli!!!
generalnie dużo sie w szkole dzieje: jutro mamy wycieczkę zaowdoznawczą. musze tez skoczyc do dentysty, bo chyba plombę naruszyłam,a chce miec pewnośc, ze ząb mnie nie zacznie boleć po transferze. nie mam czasu usiąśc i spisac pytan, a kotłuje się ich sporo przed sobotnią wizytą :/
myślę o Was sporo, ale nie ogarniam wszytskiego... :/
reklama
stacy
M26 - no i mamy dobre wiadomości ;-)
Magda - to super że podjeliscie taką decyzję, może zmiana kliniki coś pomoże. W każdym bądź razie trzymam kciuki :-)
Kredko - powiem szczerze że nie za bardzo się orientuje. Ale poszukam czegoś.
Magda - to super że podjeliscie taką decyzję, może zmiana kliniki coś pomoże. W każdym bądź razie trzymam kciuki :-)
Kredko - powiem szczerze że nie za bardzo się orientuje. Ale poszukam czegoś.
Podziel się: