reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Enni super, ze się odezwalas! Dbajcie o siebie mocno!!!
W domu moze bez opieki lekarza, ale czuc w poscie, ze psychicznie czujesz sie o wiele lepiej! Przesylam buzuaki i uściski, i same pozytywne emocje i fluidy:*

Magdo czyli jakos się zgralysmy w tym wszystkim (a propos invicty):p
Z niecierpliwością i wielka ciekawoscia czytalam Twoje posty:) "a zebys wiedziala ze sie znajdzie i znakazlo sie" - i juz nozkami tupalam, co sie dobrego wydarzyło :D
Zaplecze tej kliniki (mowie o diagnostyce) wydawalo mi sie imponujace..:) tam Cie widzialam od razu:)
Czy informacje o pierwszej wizycie bezpłatnej to prawda?
Strasznie sie ciesze, ze się zdecydowałas, a Twoj M nie umial odmówić :) cudowni jestescie:) i obys tylko nabierala wiatru w skrzydła!! Niech sie dzieje!

Smerfeta dziękuję za wskazówki - na buraczki mam straszne ciśnienie ostatnio. Jadlabym non stop!

Kurde milion rzeczy bym chcala jeszcze napisać, ale ta pogoda mnie dzisiaj zniszczyla. Wyszlam nawet szybciej z pracy.. dobrze, ze to juz ostatni taki goracy dzien..

Aniko? Gdzie Ty sie tam alienujesz!? Do tablicy wzywam!

Wiecie cos o Pole? Nie wiem czy te fioletowe kwiaty w jej avatarze to byly wrzosy, ale pelno ich teraz wkolo i mysle kiedy do nas zajrzy..

Niebajko z tego co wyczytałam to promocja dotyczy nowych pacjentów którzy nie korzystali z Invicty po 01 czerwca tego roku. także we wtorek dowiem się wszystkiego. ja też siebie tam zobaczyłam. już wybrałam lekarkę do której się zapiszę.
zgodnie z sugestią smerfety poczynię jeszcze badania tarczycowe, ale to na miejscu się dowiem bo to będzie chyba nieodpowiedni dc

ja nie wiem co u Pole, ale to w jej avatarze to była lawenda:-)

Dziewczyny moje ciało jest dziwne. Po hsg lekko krwawiliam, wczoraj czysciutko było a teraz różowa wydzielina o konsystencji kisielu :/ Kobietki które miały hsg czy to normalne?

tak normalne,ja po samym hsg nie miałam nic tylko strasznie brzuch mnie bolał,a po dwóch dniach były lekkie plamienia wiec spoko to tak ma być :-)

Enni. Widze ze odpoczynek Ci sluzy:-)

Dziewczyny a czy jest tu ktos kto sie na tym zna?? Czy moglabym sie ot tak ubezpieczyc? Jak to wyglada? Bo mnie tyle lat w pl nie ma ze ja tego nie ogarniam:-) i ile czasu musialabym byc ubezpieczona??

Magda az mi sie geba usmiechnela jak przeczytalam Twojego posta:-D normalnie az sama sie pozytywniej nastawilam:-D :-*
A w jakim miescie do tej invicty idziesz?? I bede sledzic Twoje relacje:-)
I pamietaj ze zawsze zmiany sa tylko ba lepsze:-*

Niebajko a Ty juz powiedzialas w pracy???

Marzen ja tez krwawilam jak dobrze pamietam od chyba 2 dnia do 5 po hsg.

Enni, cieszę się, że jesteś w domku i dobrze sie w trójkę macie:) mam nadzieję, że wszytsko co złe juz za Tobą i teraz czekają Cię nudne tygodnie, a pózniej jak napsiała Smerfeta, nieprzespane noce i brudne pieluchy :) stos pieluch :)

Magda, buzia sama mi się do monitora usmiecha :) ale się cieszę! no i Niebajka dobrze mówi o tej klinice, więc wierzę, że znajdą tam na Was sposób :) chyba taniec zwycięstwa zaraz tu odstawię heheh! wtorek juz za pasem, a w czwartek bedzie się działo :) ekstra!!!! a Ty jestes z Wro? czy ja cos mylę?

Bety, cierpliwosci w oczekiwaiu na testowanie :)

M26, niebawem wizyta i niech dobrze zacznie się dziac :)

Lumia, usmiech dla Ciebie:)

Niebajko :* czytam Was, ale nie ogarniam, tyle piszecie, a ja mam tyle zajęc :/ szkoła, korki, rady, zebrania:/ ten tydzien to jeden wielki kocił. dziś pracowałam 13 godzin :/ ech! ale są plusy - nie mam czasu na myslenie! a jak ten robal niepewnosci się pojawia, to zaraz mi się przypomina, ze jeszcze cos musze zrobic i o temacie zapominam... stres jednak jest.
dzisiaj miałam zebranie z rodzicami, musiałam co niektórymi wstrzasnac, bo zaczeli usprawiedliwiac ucieczki dzieciaków z lekcji brakiem podrecznika... no chyba na głowę upadli!!!

generalnie dużo sie w szkole dzieje: jutro mamy wycieczkę zaowdoznawczą. musze tez skoczyc do dentysty, bo chyba plombę naruszyłam,a chce miec pewnośc, ze ząb mnie nie zacznie boleć po transferze. nie mam czasu usiąśc i spisac pytan, a kotłuje się ich sporo przed sobotnią wizytą :/

myślę o Was sporo, ale nie ogarniam wszytskiego... :/

reklama
M26 - no i mamy dobre wiadomości ;-)

Magda - to super że podjeliscie taką decyzję, może zmiana kliniki coś pomoże. W każdym bądź razie trzymam kciuki :-)

Kredko - powiem szczerze że nie za bardzo się orientuje. Ale poszukam czegoś.

Do góry