reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeszcze raz przepraszam ze zapytałam,wiem ze to strasznie boli, ale teraz na pewno założą Ci szewek dużo wcześniej i będziesz spokojniejsza :) lepiej dmuchać na zimne i asekuracyjne go założyć. Kiedy testujesz?:)

Będzie dobrze :) nie ma innej opcji :) Jak widzę u Ciebie iui jest trafione i to juz 2 razy,ja miałam 3 i ani razu nic nie drgnelo, także teraz nie ma innej możliwości jak pozytywna beta ;-) ja już zaciska kciuki :tak:

U mnie z zajsciem to jak widać nie jest już taki problem ,gorzej z donoszeniem.Jestem juz teraz pewna że po mojej ostatniej ciązy taki mam teraz problem z utrzymaniem ciąży,córkę urodziłam 4,320 a długa była na 62 cm szyjka popękała w drobny mak bo kazali mi rodzić sn :szok:

Wiesz co teraz tez dałaś mi do myślenia, mojego syna tez rodziłam SN i ważył 4150, mi nic nie popekalo (chyba) ale mały zaklinowal się w kanale rodnym i był "wyciskany" także to tez może miało wpływ na moją szyjkę no i ciągły stan zapalny w cytologi

Magda oj chyba masz kiepski dzien:-( glowa do gory i jak to pomoze to wirtualnie tule:-*

bardzo pomogło

Magda wazne ze w labie powaznie do Ciebie podeszli i informuja co i jak;) wszystko sie znajdzie! Mocno kibicuje.

Nibajko a żebyś wiedziała że się znajdzie i znalazło się.

zuzik85 pewnie że taki kalendarz nie ma wpływu, ale ja tak czuję i co mi zrobisz jak mnie złapiesz :-D:-D a z grupy się wykreślić nie dam newerr;-)

Magda uściski przesyłam. Zmiana kliniki to super pomysł. Tarczyce masz dobrze przebadana? Wszystkie przeciwciala tarczycowe

ja też tak sądzę. nie mam i teraz zrobię :-)

wspaniale!!! :-)

Enni dobrze czytać że u Ciebie dobrze:-) bądźcie dzielni:-)

a teraz co u mnie. po wczorajszym odwołaniu badania zaczęłam grzebać w temacie wyboru nowej kliniki. weszłam na stonę jednej z nich patrze a oni mają własne labo i robią badania immunologiczne. to szybciutko mail do nich dziś rano odpowiedź że owszem robią NK, że zapraszają serdecznie i tak oto we wtorek jedziemy a we czwartek będą wyniki. dzwoniłam dziś do swojej obecnej kliniki wysłałam mailem podanie o wypis ze wszystkiego co się działo pod ich dachem. powiedziałm mężowi i co ty na to, a on a co mnie pytasz jak widzę że przesądzone. tak więc decyzja zapadła. zmieniamy.
kurde dziewczyny jaki ja powiem nowej pozytywnej energii poczułam. nie czułam się tak od wielu miesięcy;-)

bardzo Wam dziękuję że jesteście takie kochane:-)

Niebajko i jeszcze do Ciebie osobno. na invictę zmieniamy. a ja jestem takim samym grzebalcem jak ty i pogrzebałam i znalazłam tę promocję i wiele ciekawostek także we wtorek zapisujemy się na wizytę, bo na wypis z obecnie kliniki będziemy czekać do półtora tygodnia:-)

reklama
Do góry