reklama
G
gość_forum
Gość
Marzeń a dziękuję,samopoczucie świetne,wczoraj z moim poszliśmy zobaczyć czy są grzybami i co dzisiaj rano sie budzę a ją w brzuchu mam kleszcza :0 ale na szczęście dopiero się wbijał i mój ni go wyjał
G
gość_forum
Gość
niebajko mi też cukier skakał na początku ciąży,ale puzniej jakoś sie unormował,ale wydaje mi się że mozna
niebajka
Fanka BB :)
Beti uwazajcie na te cholerne kleszcze! Od kiedy znajomy zlapal bolerioze strasznie się ich boje.. leczenie jest okropne:/
Marzen juz na hsg? O matko!
Beti zastanawiam sie nad ta cukrzyca, bo ciagle chce mi sie pic, mam sucho w nosie i ustach. Sikam co 5 min.. zadtanawualam sie czy coś z pęcherzem nie mam. I to straszne zmęczenie i senność... ja w weekend nie zrobiłam nic! Przysiegam, nic! A jestem tak umeczona potwornie, ze dzisiaj nieprzytomna.. w 2 trymestrze powinnam tryskac energia, a ja gorzej jak w 1...
Jutro chyba jade z rana na badania:/
Marzen juz na hsg? O matko!
Beti zastanawiam sie nad ta cukrzyca, bo ciagle chce mi sie pic, mam sucho w nosie i ustach. Sikam co 5 min.. zadtanawualam sie czy coś z pęcherzem nie mam. I to straszne zmęczenie i senność... ja w weekend nie zrobiłam nic! Przysiegam, nic! A jestem tak umeczona potwornie, ze dzisiaj nieprzytomna.. w 2 trymestrze powinnam tryskac energia, a ja gorzej jak w 1...
Jutro chyba jade z rana na badania:/
G
gość_forum
Gość
Ja tam też sikałam co chwile,i zmęczona też bywałam ale masz rację lepiej zrób badania ,lepiej dmuchac na zimne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
zuzik85
Fanka BB :)
WRZESIEŃ
15 - Stacy - wizyta u gina
16 -
17 - M26 - HSG
18 -
19 - Anika11 - wizyta u gina
21 - MagdaM33 - badanie NK
21 - Kamisia - beta hcg
25 - Zuzik85 - wizyta u gina