reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzeń a dziękuję,samopoczucie świetne,wczoraj z moim poszliśmy zobaczyć czy są grzybami i co dzisiaj rano sie budzę a ją w brzuchu mam kleszcza :0 ale na szczęście dopiero się wbijał i mój ni go wyjał :)

Beti uwazajcie na te cholerne kleszcze! Od kiedy znajomy zlapal bolerioze strasznie się ich boje.. leczenie jest okropne:/

Marzen juz na hsg? O matko!

Beti zastanawiam sie nad ta cukrzyca, bo ciagle chce mi sie pic, mam sucho w nosie i ustach. Sikam co 5 min.. zadtanawualam sie czy coś z pęcherzem nie mam. I to straszne zmęczenie i senność... ja w weekend nie zrobiłam nic! Przysiegam, nic! A jestem tak umeczona potwornie, ze dzisiaj nieprzytomna.. w 2 trymestrze powinnam tryskac energia, a ja gorzej jak w 1...
Jutro chyba jade z rana na badania:/

Ja tam też sikałam co chwile,i zmęczona też bywałam ale masz rację lepiej zrób badania ,lepiej dmuchac na zimne :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WRZESIEŃ

15 - Stacy -
wizyta u gina
16 -
17 - M26 -
HSG
18 -
19 - Anika11 -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK