reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti uwazajcie na te cholerne kleszcze! Od kiedy znajomy zlapal bolerioze strasznie się ich boje.. leczenie jest okropne:/

Marzen juz na hsg? O matko!

Beti zastanawiam sie nad ta cukrzyca, bo ciagle chce mi sie pic, mam sucho w nosie i ustach. Sikam co 5 min.. zadtanawualam sie czy coś z pęcherzem nie mam. I to straszne zmęczenie i senność... ja w weekend nie zrobiłam nic! Przysiegam, nic! A jestem tak umeczona potwornie, ze dzisiaj nieprzytomna.. w 2 trymestrze powinnam tryskac energia, a ja gorzej jak w 1...
Jutro chyba jade z rana na badania:/

Jahahah głupot sie naczytałas:D nie ty jedna :)
Tryskać energia ... Dobre :)
Ja sie czuje duzo lepiej niz w pierwszym teraz pod koniec drugiego tak jak przeć ciaza oprocz trgo ze z sikaniem masakra jest - przestałam chodzic na spacery bo do pierwszego kibla nie dochodzę ... Zrob jutro ogolnie moczu na czczo z 5 zeta zapłacisz a tam jest glukoza bedziesz wiedziec :)

reklama
Beti az zamarlam jak o tym kleszczu przeczytalam. Obserwuj sie czy nic tam gdzie byl sie nie dzieje i niech Ci m dokladnie glowe przepatrzy!!!!

kredko ja też zamarłam!!!! nie na widzę tego pazdziorstwa!!!!!! na szczęście był naprawdę malutki i dopiero się wbijał :angry: więc wyszedł cały,mam na razie tylko mała czerwoną plamkę,będę to obserwować :tak:

reklama
Do góry