reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam nową koleżankę :-) tutaj na pewno znajdziesz wsparcie i dobre rady. &&&&& za wysoką betę.

Jestem z Wami codziennie, ale tak fatalnie się czuje, ze szok. Jak do 8tc nawet było znośnie, tak teraz mnie muli cały dzień. Wieczorem ledwo co mogę wcisnąć do ust, a nad ranem z kolei muli mnie z głodu. Lekarz powiedział żebym coś zawsze miała przy łóżku i nie wstawała na pusto bo będzie gorzej :-(

Kredko - a ty się pukni w czoło, ja chyba bardziej czekam na tą wizytę niż ty.

reklama
Witam nową koleżankę :-) tutaj na pewno znajdziesz wsparcie i dobre rady. &&&&& za wysoką betę.

Jestem z Wami codziennie, ale tak fatalnie się czuje, ze szok. Jak do 8tc nawet było znośnie, tak teraz mnie muli cały dzień. Wieczorem ledwo co mogę wcisnąć do ust, a nad ranem z kolei muli mnie z głodu. Lekarz powiedział żebym coś zawsze miała przy łóżku i nie wstawała na pusto bo będzie gorzej :-(

Kredko - a ty się pukni w czoło, ja chyba bardziej czekam na tą wizytę niż ty.

Zanim wstaniesz z łóżka wypij ciepłe mleko albo wode z cytryna - przetrwasz :) pamietam 8-11 tydzien koszmar hahaha :)

Stacy bidulko:-* bedzie lepiej zobaczysz:-*
Stacy to dobrze ze czekasz na moja wizyte hahaha przynajmniej juz wiem kto ten moj stres sobie przywlaszczyl;-) a tak serio to ja i tak uwazam ze dupa z tego bedzie i zeby nie bylo ze kracze ale zobaczycie. Bo skoro przekopalam caly internet i nigdzie nie ma nic ze moga refundowac to chyba cos nie halo.. przeciez jest tyle forow itd. a nikt nigdzie nic nie pisze o takiej opcji..

Łooooo matko ależ Ty młodziutka jesteś :-) bedziesz miała ,głowa do góry i trzymamy kciuki za poniedziałkową betę ;-)

Enni kochana trzymaj się dzielnie. Tyle na to czekałaś, tyle nieudanych prób a w końcu jest ciąża! Szkoda że tak ciężko ją przechodzisz, ale dasz radę, jeszcze troszkę. Masz może cewnik założony? Jeśli tak to pewnie połowa dyskomfortu od niego, ale to przejdzie i będzie lepiej. W szpitalu przed porodem też miałam bardzo ciężkie chwile ale pocieszaly mnie ruchy Aluski w brzuchu i ciekawa luteratura. Pamiętaj że później nie będzie czasu na czytanie, więc głowa do góry i korzystaj :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie ♡

reklama
Kamisia, witaj:) to dobre miejsce, będzie Ci tu dobrze,ale szczerze Ci życzę, byś była tu jak najkrócej i szybko cieszyła się udana iui:)
Marzeń, lepiej dziś,dziękuję:) estrofem łykam wg przykazań! Z tej całej radości (chyba radości, bo im bliżej tym bardziej chciałabym to rozciągnąć w czasie-paradoks,nie? Taki "strach przed lataniem i głód doświadczeń"...) pomyliłam datę i wizytę mam 19.09 a nie 18.... Niebajko, dzieki:*

Ostatnia edycja:
Do góry