reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam nową koleżankę :-) tutaj na pewno znajdziesz wsparcie i dobre rady. &&&&& za wysoką betę.

Jestem z Wami codziennie, ale tak fatalnie się czuje, ze szok. Jak do 8tc nawet było znośnie, tak teraz mnie muli cały dzień. Wieczorem ledwo co mogę wcisnąć do ust, a nad ranem z kolei muli mnie z głodu. Lekarz powiedział żebym coś zawsze miała przy łóżku i nie wstawała na pusto bo będzie gorzej :-(

Kredko - a ty się pukni w czoło, ja chyba bardziej czekam na tą wizytę niż ty.

reklama
Witam nową koleżankę :-) tutaj na pewno znajdziesz wsparcie i dobre rady. &&&&& za wysoką betę.

Jestem z Wami codziennie, ale tak fatalnie się czuje, ze szok. Jak do 8tc nawet było znośnie, tak teraz mnie muli cały dzień. Wieczorem ledwo co mogę wcisnąć do ust, a nad ranem z kolei muli mnie z głodu. Lekarz powiedział żebym coś zawsze miała przy łóżku i nie wstawała na pusto bo będzie gorzej :-(

Kredko - a ty się pukni w czoło, ja chyba bardziej czekam na tą wizytę niż ty.

Zanim wstaniesz z łóżka wypij ciepłe mleko albo wode z cytryna - przetrwasz :) pamietam 8-11 tydzien koszmar hahaha :)

Stacy bidulko:-* bedzie lepiej zobaczysz:-*
Stacy to dobrze ze czekasz na moja wizyte hahaha przynajmniej juz wiem kto ten moj stres sobie przywlaszczyl;-) a tak serio to ja i tak uwazam ze dupa z tego bedzie i zeby nie bylo ze kracze ale zobaczycie. Bo skoro przekopalam caly internet i nigdzie nie ma nic ze moga refundowac to chyba cos nie halo.. przeciez jest tyle forow itd. a nikt nigdzie nic nie pisze o takiej opcji..

Łooooo matko ależ Ty młodziutka jesteś :-) bedziesz miała ,głowa do góry i trzymamy kciuki za poniedziałkową betę ;-)

Enni kochana trzymaj się dzielnie. Tyle na to czekałaś, tyle nieudanych prób a w końcu jest ciąża! Szkoda że tak ciężko ją przechodzisz, ale dasz radę, jeszcze troszkę. Masz może cewnik założony? Jeśli tak to pewnie połowa dyskomfortu od niego, ale to przejdzie i będzie lepiej. W szpitalu przed porodem też miałam bardzo ciężkie chwile ale pocieszaly mnie ruchy Aluski w brzuchu i ciekawa luteratura. Pamiętaj że później nie będzie czasu na czytanie, więc głowa do góry i korzystaj :)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie ♡

reklama
Kamisia, witaj:) to dobre miejsce, będzie Ci tu dobrze,ale szczerze Ci życzę, byś była tu jak najkrócej i szybko cieszyła się udana iui:)
Marzeń, lepiej dziś,dziękuję:) estrofem łykam wg przykazań! Z tej całej radości (chyba radości, bo im bliżej tym bardziej chciałabym to rozciągnąć w czasie-paradoks,nie? Taki "strach przed lataniem i głód doświadczeń"...) pomyliłam datę i wizytę mam 19.09 a nie 18.... Niebajko, dzieki:*

Ostatnia edycja:
Do góry