reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj Kamisia:) dobrze trafilas^^ czekamy na opowiadanko.

Kredka czasami tak reagujemy na stres, nowe sytuacje itp...
Nie chcemy sie nakrecac, robic sobie nadzieji.
Trzymam kciuki za Ciebie jutro!:*

Emi a jak Twoj brzuszek? Bo ostatnio martwilas sie ze nie rosnie. Ruszyl sie?

Kredko ja Ci powiem że ja juz teraz też jakoś bez emocji,może dlatego że bardziej się boje co będzie pózniej :eek: niestety mam dyńkę zrytą po dniu 10 czerwca,i teraz to tylko strach mi towarzyszy :zawstydzona/y: a TY tylko myśl pozytywnie bo to przyciąga dobre fluidy i dobra karme :-) tak mi wróżka mówiła :rofl2: będzie dobrze ;-)
Kamisia dawaj swoją story.

Dzień dobry kobietki:) Dawno tu nie zaglądalam ale odzywam się na drugim wątku. Dzisiaj mija mój 10 dzień w szpitalu,niestety zawsze coś :( dzisiaj zakładali mi szew na szyjkę ponieważ skróciła się do 17mm od rana leżę plackiem pod kroplowkami z fenoterolu, mam nadzieję że szewek pomoże i donosze moje maluszki

Enni trzymaj się,mi sie nie udało to chociarz niech tobie się uda :-) Trochę dziwne że założyli Ci szew :szok: mi nie chcieli,zreszta lekarz powiedział że przy blizniakach sie nie zakłada :szok: to jakim cudem Tobie założyli ? :sorry:dziwne.Ale trzymaj się bedzie dobrze :-) donosisz na pewno,a ile maluchy maja?

Beti mam nadzieje ze uda mi się donosic maluszki. Co do szewka tez czytałam ze bazy bliźniakach nie zakładają, ale jestem w klinice w Poznaniu, badała mnie paru profesorów i taka podjęli decyzję. Czuję się mega źle nie boli ale mam parcie straszne na pecherz a nie mogę nawet do WC wstać, przewrócić na bok bo mnie boli :( chce mi się wyć:(

Enni mi własnie mówili że to powoduje zazwyczaj wywołanie skurczy,i szybszy poród .Po za tym bardzo częste infekcje pochwy.No ale ty jesteś tydzień dalej niż ja byłam wtedy,ile maluchy ważą ?

reklama
Enni musisz to przetrwac i wiesz ze zrobisz wszystko dla maluszkow a zobaczysz ze juz niedlugo one Ci to wszystko wynagrodza!!!:-*

Do góry