reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, ło matko, to już jutro?! Dawaj szybko znać, bo bardzo jestem ciekawa!!;) i dobrze, ze nie swirujesz-będzie ,co ma być i nie ma co się nastawiac. To moja zasada-łatwiej się z nią zyje;)

reklama
Aniko oczywiscie ze dam znac;-)
Wlasnie wydrukowalam moje portfolio haha (hsg) i mowie do m ze malo ktory facet moze zobaczyc zone od wewnatrz haha.

Wydrukowalam jeszcze badania co rok temu m robil i nie wiem czy Was pytalam wczesniej ale czemu prolaktyna moze byc za niska?
Wyszlo mu tak:
Fsh 3.96 (1.50-12.40)
LH 2.17 (1.70-8.60)
Prolaktyna 3.42 (4.04-15.20)
Testosteron 326.49 (142.39-923.14)

Jakby sie ktoras pofatygowala o interpretacje to bylabym wdzieczna;-)

Smerfeta tak jak mówisz każde cierpienie i smutek wynagradzaja mi ruchy maluszków :) Niestety nie miałam cewnika musiałam załatwiać się na basen, totalna blokadę miałam parę podchodow i wreszcie się udało. Noc była ciężka strasznie mną trzaslo, ciśnienie skończyło, poty i straszny ból wzywali lekarza i jakoś udało się to opanować masakra. Mam nadzieje ze dzisiaj juz wstanę chociaż do wc

boszsz nareszcie. ja nie mogłam się dostać na forum od wczoraj, myślałam że uschnę z tęsknoty.

Kamisia
witaj z nami. trafiłaś bardzo dobrze. życzę ci jednak żebyś się jak najszybciej stąd przeniosła na ciężrówki. póki co czekam z Tobą na wysoką betę

enni
to tak niesprawiedliwe, że musicie przechodzić przez to wszystko. bardzo wam kibicuję:-)

Beti39 zaciskam kciuki żebyście w sobotę ujrzeli pięknego dominującego:-D

lumia
kochanie cieszę się że się odezwałaś. jak się czujesz? robisz wyniki?

kredka82
nie dziwię się, że wpadłaś w taki stan. co jakiś czas się tak zdarza. ja ostatnio mam wrażenie, że podcięło mi układ nerwowy. wszystko płynie obok mnie. bardzo czekam na Twoją relację z wizyty. licząc oczywiście na pozytywne wiadomości

u mnie nic ciekawego. jak napisałam wyżej podcięło mi układ nerwowy i tak jakoś byle jak. teraz lecę do okulisty, później się odezwę

udanego dnia dla wszystkich :-)

reklama
Enni strasznie współczuję. Mam nadzieję że teraz z każdym dniem będzie lepiej. Maluszki mają już robione ktg czy to jeszcze za szybko?

Anika, no masz, rozwiązałaś problem Kredki! ;) wychodzi na to, że jej M ma problem z owu ;)

Kredka kciuki :)

Kamisia witaj. Ja tylko tak na doczepke tu jeszcze siedzę by wypchnac niektóre z tego wątku ;) więc mną proszę się nie przejmować ;)

Magda mam nadzieję że ta obojętność trochę Cię wyciszy, oderwiesz mózg od macicy i kto wie.... ja już też byłam w tym stanie, potem żyłam ślubem brata i czekałam na crio... i przyszła niespodzianka. Przestałam myśleć, obojętnie lykalam tabletki ale chyba najważniejsze że nie myślałam. Stwierdziłam, że pomyślę później, jak już będzie czas na crio... Ale jak wtedy ktoś tak mi mówił, by nie myśleć to chciałam tego kogoś zabić, więc proszę, nie zabijaj mnie ;)

Do góry