reklama
stacy
Fanka BB :)
Ja miałam hsg i na czytałam się w internecie takich głupot. Bałam się okropnie. Akurat w moim przypadku nie było strasznie. Miałam głupiego Jasia, znieczulenie i po hsg. Ale ja miałam wszystko drozne. Na żywca bym nie poszła, za żadne skarby. Nie jestem tak wytrzymała.
anika11
M26, optymizem od Ciebie powialo super!!! czy TObie zdarzają sie torbiele? bo mi tak i własnei to badanie C125 kazał mi lekarka zrobić. co do hsg - ja wspominam je ok, nie bło to jakies przeyjemne, ale tragedii zadnej nie było. dostałam głupiego jasia, jakieś przeciwbolowe w zyłe i już. i wyszło mi podejrzenie zrostów, a wcale nie bolało. laparoskopia pozniej je wykluczyla, ale to by obalało teorię, ze jak niedrozne to bolą.
bedzie dobrze
bedzie dobrze
M26
Marzen88 to będziemy cierpieć razem
Aniko niegdy nie miałam problemów z torbielami, wydaje mi się ze to przez poprzednia ciążę jajowodowa.
Aniko niegdy nie miałam problemów z torbielami, wydaje mi się ze to przez poprzednia ciążę jajowodowa.
kredka82
Dziewczyny, nie brakuje Wam kalendarza? Niebajkę trzeba zwolnic z tego obowiazku, ale moze znajdzie sie jakaś nastepczyni?
Aniko podobno prowadzenie kalendarza przynosi szczescie wiec teraz Tobie potrzebne to moze przejmiesz? A potem jak sie uda oddasz ktorejs z nas
niebajka
M 26 ja tez mialam hsg 2x!!! I dzieki niemu w pelni mnie zdiagnozowano i przeszlam na strone ivf. Iui bez hsg sensu nie ma. Zadnego.. i trabic o tym bede do usranej smierci
Jak widac do przezycia
Dziewczyny. Jesli ktotas chce prowadzic kalendarz, to poblogoslawie i oddam. Glupio mi ze go nie wstawiam, i wsciekam jak widze czyjes wiesci z wizyty o której mie pamietalam. Obiecuje sobie poprawe, po czym i tak rady nie daje..
Praca, mdlosci i domowe obowiązki (ktore rowniez zamiedbuje w 80%) wysysaja ze mnie cala energię i leze jak zombie bez sil zeby isc pod prysznic.. bez N. nie dalabym sobie rady.
Jesli jest jakas chetna, to niech smialo bierze
mi kalendarz szczęście przyniosl, zaczelam prowadzić przed drugim podejściem ivf i sie udalo
Jak widac do przezycia
Dziewczyny. Jesli ktotas chce prowadzic kalendarz, to poblogoslawie i oddam. Glupio mi ze go nie wstawiam, i wsciekam jak widze czyjes wiesci z wizyty o której mie pamietalam. Obiecuje sobie poprawe, po czym i tak rady nie daje..
Praca, mdlosci i domowe obowiązki (ktore rowniez zamiedbuje w 80%) wysysaja ze mnie cala energię i leze jak zombie bez sil zeby isc pod prysznic.. bez N. nie dalabym sobie rady.
Jesli jest jakas chetna, to niech smialo bierze
mi kalendarz szczęście przyniosl, zaczelam prowadzić przed drugim podejściem ivf i sie udalo
G
gość_forum
Gość
Witam ;-) ja też miałam hsg,ale ze miałam drożne to nie było tak zle,ale za to wieczorem mnie strasznie bolało :-( ale z bólem porodowym HSG to pikuś
reklama
G
gość_forum
Gość
niebajko i emenems a u was jak daleko z ciążami??? wstawcie jakieś suwaczki żeby można było podglądnąć :-)
Podziel się: