reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W Invicta 500 zeta było jak js miałam robic ale jak sie dwiedzialam ze mam bez to uciekałam a anestezjolog nie przyjmował akurat i musiałam wracac do Norge i nie zrobiłam - a tutaj nie chcieli robic

reklama
Ja miałam hsg i na czytałam się w internecie takich głupot. Bałam się okropnie. Akurat w moim przypadku nie było strasznie. Miałam głupiego Jasia, znieczulenie i po hsg. Ale ja miałam wszystko drozne. Na żywca bym nie poszła, za żadne skarby. Nie jestem tak wytrzymała.

M26, optymizem od Ciebie powialo :) super!!! czy TObie zdarzają sie torbiele? bo mi tak i własnei to badanie C125 kazał mi lekarka zrobić. co do hsg - ja wspominam je ok, nie bło to jakies przeyjemne, ale tragedii zadnej nie było. dostałam głupiego jasia, jakieś przeciwbolowe w zyłe i już. i wyszło mi podejrzenie zrostów, a wcale nie bolało. laparoskopia pozniej je wykluczyla, ale to by obalało teorię, ze jak niedrozne to bolą.
bedzie dobrze :)

M 26 ja tez mialam hsg;) 2x!!! I dzieki niemu w pelni mnie zdiagnozowano i przeszlam na strone ivf. Iui bez hsg sensu nie ma. Zadnego.. i trabic o tym bede do usranej smierci:p
Jak widac do przezycia;)

Dziewczyny. Jesli ktotas chce prowadzic kalendarz, to poblogoslawie i oddam. Glupio mi ze go nie wstawiam, i wsciekam jak widze czyjes wiesci z wizyty o której mie pamietalam. Obiecuje sobie poprawe, po czym i tak rady nie daje..
Praca, mdlosci i domowe obowiązki (ktore rowniez zamiedbuje w 80%) wysysaja ze mnie cala energię i leze jak zombie bez sil zeby isc pod prysznic.. bez N. nie dalabym sobie rady.

Jesli jest jakas chetna, to niech smialo bierze:)
mi kalendarz szczęście przyniosl, zaczelam prowadzić przed drugim podejściem ivf i sie udalo;)

Witam ;-) ja też miałam hsg,ale ze miałam drożne to nie było tak zle,ale za to wieczorem mnie strasznie bolało :-( ale z bólem porodowym HSG to pikuś :-D

reklama
Do góry