reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia :((( mocno przytulam.. tak nie mialo byc.. trzymaj sie dziewczyno i gdybys czegos potrzebowala, to jestesmy tu dla Ciebie. Zawsze.

M26 bede kibicowac!!

Lumia chyba każda z nas poczuła pusty szum w głowie po przeczytaniu Twojego posta. Wiem, że ta pustka u Ciebie większa... wiele z nas też to przeszło, ja też. Pustka, obojętność, potem bunt.... trzymaj się. Bardzo współczuję. Mocno tule...

Lumia , kochana, zajrzałam tu dla ciebie. chciałam zupełnie innych wieści. dziewczyny powiedziały już wszystko... myślę o Tobie...

M26 szkoda , że tak wyszło. mam nadzieję ze w trakcie konsultacji znajdziecie swoją drogę:-)

Aniko no tak crio, ale przecież już powinny być we czwartek zamrożone chyba? a co tam popatrzmy na to tak. czwartek już prawie jutro:-D

Magda, mrozic bedę w 5 lub 6 dobie, w czwartek tylko poniformują, ile się zapłodniło i jak to ogolnie wyglada. oby cos się zapłodniło!!! mam nadzieję, że nie zadzownią wczesniej ze złymi wiadomosciami...

Majster dzis zakonczył remont, sprzatam sobie troszkę i wreszcie wyglada to na miejsce, w którym mozna mieszkac ;)

aniko nie widzę inaczej żeby były piękne eskimoski;-)

a ja jakiś spadek mocy mam. taki emocjonalny... tak mi ręce do ziemi opadły i podnieść nie mogę... p o m o c y...

reklama
Kochana, " ino z nadzieja", jak mówi moją babcią!;) niestety, życie nie jest łatwe i bywa, ze upadki zdarzają się częściej niż wzloty. Ale wiesz, co w tym jest najlepsze? Że właśnie prze to doceniamy dobre momenty - ich zycze Ci jak najwięcej! A na spadek mocy polecam wyplakac się, wypocic sportowo lub zjeść coś cholernie kalorycznego, a przez to nieziemsko pysznego!! Ściskam Cię wirtualnie!!!

Do góry