reklama
M26
Fanka BB :)
Niebajko dlatego bo nie mam prawego jajowodu
Aniko świetna wiadomość!!
Aniko świetna wiadomość!!
stacy
Krew oddana! Oczywiscie jeden lab mi zamkneli/przeniesli, w drodze do drugiego okazalo sie ze nie robia ta metoda, ktora potrzebuje... w trzecim 250pln i wynik za 2-3dni! Jajo zniose a pozniej czekam do 1 wrzesnia az dok wroci z urlopu i mi wszystko jeszcze raz poprzelicza. N sie smial, ze po ivf mialo byc juz lzej i taniej, ale chyba nigdy nie będzie
Magdo w przyszlym tygodniu bedziesz się umawiac juz, nie?
U Ciebie nie może się obejść bez żadnych przejść dodatkowych :-) ale wszystko będzie ok.
Wyszły mi nieliczne baterie wiec badanie za miesiąc ale tym razem mam miec płukanie wcześniej żeby nic planów nie popsuło. Jest mi przykro bo nie wiem czemu coś ciągle jest źle :/ kolejny cykl w plecy i ciągle liczenie żeby tylko na weekend nie popaść
Zawsze coś.... szkoda, a Twój partner też jest leczony?
M26 - &&&&&&&&&&&:-)
reklama
kredka82
Cholera Marzen!! Szkoda, ze pod oslina antybiotyku nie mogli Ci zrobic tego hsg... po nim przeciez i tak dostaje sie antybiotyk, a bakterii masz niewiele... ale to tylko takie moje gadanie:/ pewnie tak nie można po prostu... bo kontrast moze je przepchnac gdzieś dalej..
Mi tak naprawde nie robili wymazow przed żadnym hsg. Plukali octeniseptem pochwe i jazda, pozniej antybiotyk przez 3dni i tyle..
Niebajko no co Ty jaki antybiotyk po hsg i jakie plukanie przed??? ja to jak zwykle nic nie mialam...
Aniko cala moja moc przekazuje Tobie i nie moge sie doczekac poniedzialku
Marzen kurde szkoda ze cykl zmarnowany i ze chociaz tego hsg nie zrobili. Czyli teraz czekasz na hsg w przyszlym miesiacu i za dwa miesiace iui? Tak?
Podziel się: