reklama
kredka82
Fanka BB :)
Magda no to gratuluje zakupu:-) teraz wg przyslowia trzeba je oblac zeby nie gnilo hahahahaha
No i anika juz skonczyla swoja pule oczekiwan wiec ja jestem dobrej mysli ze dolaczy do naszych mamusiek:-) wiec zostaly 4 muszkieterki:-)
No i anika juz skonczyla swoja pule oczekiwan wiec ja jestem dobrej mysli ze dolaczy do naszych mamusiek:-) wiec zostaly 4 muszkieterki:-)
Melduje sie ze czytam na biezaco ale nie mam nic ciekawego do dodania oprocz tego ze albo pracuje albo gotuje albo sprzatam albo czytam zaje...bista ksiazke ( polecam Stieg Larsson - mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet - pierwsza czesc Millenium) co prawda doszlam dopiero do polowy ( calosc ma niecale 600 stron )ale jakby nie inne obowiazki to bym czytala caly dzien:-)
Ja połknęłam 3 czesci s tydzien mega sa
stacy
Moja beta z dziś 244,48 chyba dobrze?
Kredko - zobaczysz jak szybko zleci te pół roku, i zaraz będziemy przeżywać Twoją stymulacje. Podchodzicie do biopsji?
Magda - każda z nas stąd zniknie, albo zostaniemy na pogaduchy Gratuluję zakupu!
Kredko - zobaczysz jak szybko zleci te pół roku, i zaraz będziemy przeżywać Twoją stymulacje. Podchodzicie do biopsji?
Magda - każda z nas stąd zniknie, albo zostaniemy na pogaduchy Gratuluję zakupu!
reklama
stacy
To co się dzieje to jest tak niewiarygodne że szok ale strasznie się cieszę.
Podziel się: