reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda no to gratuluje zakupu:-) teraz wg przyslowia trzeba je oblac zeby nie gnilo hahahahaha
No i anika juz skonczyla swoja pule oczekiwan wiec ja jestem dobrej mysli ze dolaczy do naszych mamusiek:-) wiec zostaly 4 muszkieterki:-)

Opozniona jestem:D zanim ogarnelam to juz naskrobalyscie pare postów:D

Kredko może jednak procedura pojdzie szybciej? Hm?

Magda, gratuluje autka :D szybki deal;)

I ja sie stąd zwijac nie zamierzam, dobrze mi tu ♡♡

Niebajko ze tak powiem ta procedura wchodzi na drugi tor i na razie o niej zapominam:-) na pierwszy tor idzie wyjazd do pl po leki do invitro po nowym roku:-) az niedowierzam jak to pisze:-)

Melduje sie ze czytam na biezaco ale nie mam nic ciekawego do dodania oprocz tego ze albo pracuje albo gotuje albo sprzatam albo czytam zaje...bista ksiazke ( polecam Stieg Larsson - mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet - pierwsza czesc Millenium) co prawda doszlam dopiero do polowy ( calosc ma niecale 600 stron:-D )ale jakby nie inne obowiazki to bym czytala caly dzien:-)

Ja połknęłam 3 czesci s tydzien :D mega sa

Moja beta z dziś 244,48 :-D chyba dobrze?

Kredko - zobaczysz jak szybko zleci te pół roku, i zaraz będziemy przeżywać Twoją stymulacje. Podchodzicie do biopsji?

Magda - każda z nas stąd zniknie, albo zostaniemy na pogaduchy :tak: Gratuluję zakupu!

reklama
Do góry