reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda no to gratuluje zakupu:-) teraz wg przyslowia trzeba je oblac zeby nie gnilo hahahahaha
No i anika juz skonczyla swoja pule oczekiwan wiec ja jestem dobrej mysli ze dolaczy do naszych mamusiek:-) wiec zostaly 4 muszkieterki:-)

Opozniona jestem:D zanim ogarnelam to juz naskrobalyscie pare postów:D

Kredko może jednak procedura pojdzie szybciej? Hm?

Magda, gratuluje autka :D szybki deal;)

I ja sie stąd zwijac nie zamierzam, dobrze mi tu ♡♡

Niebajko ze tak powiem ta procedura wchodzi na drugi tor i na razie o niej zapominam:-) na pierwszy tor idzie wyjazd do pl po leki do invitro po nowym roku:-) az niedowierzam jak to pisze:-)

Melduje sie ze czytam na biezaco ale nie mam nic ciekawego do dodania oprocz tego ze albo pracuje albo gotuje albo sprzatam albo czytam zaje...bista ksiazke ( polecam Stieg Larsson - mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet - pierwsza czesc Millenium) co prawda doszlam dopiero do polowy ( calosc ma niecale 600 stron:-D )ale jakby nie inne obowiazki to bym czytala caly dzien:-)

Ja połknęłam 3 czesci s tydzien :D mega sa

Moja beta z dziś 244,48 :-D chyba dobrze?

Kredko - zobaczysz jak szybko zleci te pół roku, i zaraz będziemy przeżywać Twoją stymulacje. Podchodzicie do biopsji?

Magda - każda z nas stąd zniknie, albo zostaniemy na pogaduchy :tak: Gratuluję zakupu!

reklama
Do góry