reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy Twoj cykl nie jest naturalny, jestes po stymulacji, hormony wariuja, progesteron, estrogeny, nie ma co Kochana:*
Trzymamy mocno kciuki za Was:*

reklama
Witajcie :)
Niebajko jutro idę bo gameta jest na ulicy obok mojego gin. Telefonicznie się dowiedziałam ze ok dwóch tygodni się czeka.
Dziewczyny diodami się nie martwcie. Moja cera ma takie sklonnisci :/ odrobina czekolady i juz coś mi wychodzi. Dermatolog powiedziała ze moja skóra za wolno usuwa zanieczyszczenia.

Marzen wizyta z wynikiem hsg to dobry pomysl:) masz komplet aktualnych badan hormonów? Tsh, fsh, lh amh?
Kciuki wielkie za Twoje jutro:*

Kredko zrobiłaś teraz w pl to amh?

Brzuch boli na miesiaczke przed miesiaczka i w ciazy bo dotyczyły tego samego organu... Wiec kolejny raz - nic to nie powie

Hormony w marcu robiłam, spytam w rejestracji co konkretnie zrobić . Wyniki ogólnie mam dobre . Oby to hsg zrobić się udało w tym tygodniu . Dziewczyny oby te niezidentyfikowane objawy jak najszybciej Wam ustąpiły :*

Marzen niech wszystko zadzieje sie zgodnie z planem :)
Kredko, Stacy - niech te wszystkie objawy i stresy zamienia sie w piekne bety:) w tygodniu Wam czas poleci szybko:)
ja od czerwca zyje w stresie, jutro w koncu pierwsze usg.

Stacy no to leb w leb...
Marzen ja mam tylko na brodzie wlasnie przed@ kilka dni sie wysypuja.

Niebajko nie zrobilam bo pytalam lekarza jjakie badania mam zrobic a on ze gdybym odpukac myslala o in vitro po nowym roku to wtedy przed bede wszystko na raz robic

reklama
Powróciłam! i nadrobiłam zaległosci:)

Niebajko, jutro będzie dzien pieknych widoków i równie pieknych wieści:) nie mogę się doczekać relacji!!! mocno zaciskam kciuki, by żadnych niespodzianek nie było w postaci burzy, wichrów i korków :) jestem z Tobą :)))
ulewa była ogromna, wiatr jeszcze wiekszy - a działo się to wtedy, gdy razem z M przenosiliśmy z auta do klatki płytki - 8kartonów po 32 kg kazdy, a tu ulewa!!! zalało nam caly chodnik, wprost wodpospad ze schodów się zrobił i ogromne bajoro pod klatkami saąsiedniego bloku! drzewa i gałęzie połamane, szok!!!!

Stacy, Kredko, co to za pesymizm?! zabraniamy tak mysleć - dziewczyny dobrze mówią, że na tym etapie każdy sygnał może być znakiem i ciązy i @. wiadomo, że trudno wytrzymać, ale moze przed Wami ostatni tydzien niepewności, a od piątku czas radości? :) i wtedy dopiero martwić się zaczniecie, jak Was przestanie cokolwiek boleć :) głwoa do góry, pierś do przodu! :)

Kredko, cieszę się, że nie masz żadnych poważnych konsekwencji po tym słoikowym wypadku! ale numer!!!

Marzen, trzymam kciuki za jutrzejsze zalatwianie spraw :)

Kasik, jak tam sezon turystyczny? duży ruch? jak radzisz sobie z prowadzeniem interesów i opieką nad Juniorem?

Smerfetko, jak Alusia? jakieś nowe postepy?:)

Lumia, Magda, mam nadzieję, że Wasze urlopy udane :))
Luize, Pole, Blue, Yoanna, zaglądacie tu do nas jeszcze? zdjacie nam relację, co u Was!:)

ja aktualnie mam siostrzenicę na wakacjach, więc zajumuję się wymyslaniem różnych atrakcji :0 dziś było wożenie wanny po Leroy Merlin :D

Ostatnia edycja:
Do góry