reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Stacy Twoj cykl nie jest naturalny, jestes po stymulacji, hormony wariuja, progesteron, estrogeny, nie ma co Kochana:*
Trzymamy mocno kciuki za Was:*

reklama
Witajcie :)
Niebajko jutro idę bo gameta jest na ulicy obok mojego gin. Telefonicznie się dowiedziałam ze ok dwóch tygodni się czeka.
Dziewczyny diodami się nie martwcie. Moja cera ma takie sklonnisci :/ odrobina czekolady i juz coś mi wychodzi. Dermatolog powiedziała ze moja skóra za wolno usuwa zanieczyszczenia.

Marzen wizyta z wynikiem hsg to dobry pomysl:) masz komplet aktualnych badan hormonów? Tsh, fsh, lh amh?
Kciuki wielkie za Twoje jutro:*

Kredko zrobiłaś teraz w pl to amh?

Brzuch boli na miesiaczke przed miesiaczka i w ciazy bo dotyczyły tego samego organu... Wiec kolejny raz - nic to nie powie

Hormony w marcu robiłam, spytam w rejestracji co konkretnie zrobić . Wyniki ogólnie mam dobre . Oby to hsg zrobić się udało w tym tygodniu . Dziewczyny oby te niezidentyfikowane objawy jak najszybciej Wam ustąpiły :*

Marzen niech wszystko zadzieje sie zgodnie z planem :)
Kredko, Stacy - niech te wszystkie objawy i stresy zamienia sie w piekne bety:) w tygodniu Wam czas poleci szybko:)
ja od czerwca zyje w stresie, jutro w koncu pierwsze usg.

Stacy no to leb w leb...
Marzen ja mam tylko na brodzie wlasnie przed@ kilka dni sie wysypuja.

Niebajko nie zrobilam bo pytalam lekarza jjakie badania mam zrobic a on ze gdybym odpukac myslala o in vitro po nowym roku to wtedy przed bede wszystko na raz robic

reklama
Powróciłam! i nadrobiłam zaległosci:)

Niebajko, jutro będzie dzien pieknych widoków i równie pieknych wieści:) nie mogę się doczekać relacji!!! mocno zaciskam kciuki, by żadnych niespodzianek nie było w postaci burzy, wichrów i korków :) jestem z Tobą :)))
ulewa była ogromna, wiatr jeszcze wiekszy - a działo się to wtedy, gdy razem z M przenosiliśmy z auta do klatki płytki - 8kartonów po 32 kg kazdy, a tu ulewa!!! zalało nam caly chodnik, wprost wodpospad ze schodów się zrobił i ogromne bajoro pod klatkami saąsiedniego bloku! drzewa i gałęzie połamane, szok!!!!

Stacy, Kredko, co to za pesymizm?! zabraniamy tak mysleć - dziewczyny dobrze mówią, że na tym etapie każdy sygnał może być znakiem i ciązy i @. wiadomo, że trudno wytrzymać, ale moze przed Wami ostatni tydzien niepewności, a od piątku czas radości? :) i wtedy dopiero martwić się zaczniecie, jak Was przestanie cokolwiek boleć :) głwoa do góry, pierś do przodu! :)

Kredko, cieszę się, że nie masz żadnych poważnych konsekwencji po tym słoikowym wypadku! ale numer!!!

Marzen, trzymam kciuki za jutrzejsze zalatwianie spraw :)

Kasik, jak tam sezon turystyczny? duży ruch? jak radzisz sobie z prowadzeniem interesów i opieką nad Juniorem?

Smerfetko, jak Alusia? jakieś nowe postepy?:)

Lumia, Magda, mam nadzieję, że Wasze urlopy udane :))
Luize, Pole, Blue, Yoanna, zaglądacie tu do nas jeszcze? zdjacie nam relację, co u Was!:)

ja aktualnie mam siostrzenicę na wakacjach, więc zajumuję się wymyslaniem różnych atrakcji :0 dziś było wożenie wanny po Leroy Merlin :D

Ostatnia edycja:
Do góry