reklama
kredka82
Fanka BB :)
Stacy :-*:-*:-* &&&&&&
M26 to nic straconego. Niech m idzie przed wyjazdem oddac nasienie i niech je zamroza a Ty pojdziesz sama na iui. Lepiej tak niz cykl marnowac!
Magda sto lat!!!! I kropka pod sercem!!!! Bo to chyba bylby najpiekniejszy prezent:-*
M26 to nic straconego. Niech m idzie przed wyjazdem oddac nasienie i niech je zamroza a Ty pojdziesz sama na iui. Lepiej tak niz cykl marnowac!
Magda sto lat!!!! I kropka pod sercem!!!! Bo to chyba bylby najpiekniejszy prezent:-*
kasik36
Magda wszystkieg naj, naj, naj i zebys zostala jak najszybciej MAMA
stacy
Magda wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ;-)
Kredko do wróżki? Ja chyba nie jestem tak odważna. ;-)
Kredko do wróżki? Ja chyba nie jestem tak odważna. ;-)
smerfeta
Magda naj naj najlepsze życzenia!!!! Niech się spełnią Twe marzenia! ♡
M26 przykro mi... nie spiesz się, może nawet lepiej jak będzie przerwa. Twój gin celuje w owu na jajniku przy którym masz jajowod? Mój gin tak robił
Wczoraj mojej przyjaciółce też wyszła negatywna beta. Była po drugim iui. Zdolowalo mnie to...
Stacy moc kciuków z Tobą :-)
M26 przykro mi... nie spiesz się, może nawet lepiej jak będzie przerwa. Twój gin celuje w owu na jajniku przy którym masz jajowod? Mój gin tak robił
Wczoraj mojej przyjaciółce też wyszła negatywna beta. Była po drugim iui. Zdolowalo mnie to...
Stacy moc kciuków z Tobą :-)
M26
Ja robie imi w szpitalu na NFZ wiec wątpię że tam mrożą nasienie.
Ja mam stymulację clo i teraz miałam po jednym jajeczka na lewym i na prawym jajniku, jakby nie było na lewym to bym nie miała imi.
Ja mam stymulację clo i teraz miałam po jednym jajeczka na lewym i na prawym jajniku, jakby nie było na lewym to bym nie miała imi.
zuzik85
Zuzik a mialas klucia takie co jakis czas??
Kredka, miałam. Co jakiś czas czułam taki dyskomfort koło prawego jajnika.
Pierwszego sikańca (takiego co sikasz do kubka i moczysz test) zrobiłam 11 dni po IUI. Nie wyszło nic. 13 wyszła blada kreska, 14 też blada kreska i piękna beta. Ściskam kciuki. A bierzesz dupka?
M26 - Tulę mocno. Z tym zamrożeniem nasienia, to dobry pomysł. Uratowany cykl. Tylko pamiętaj, że owulacja przebiega naprzemiennie, raz z prawego, raz z lewego jajnka. A Ty masz problem z którymś jajowodem, może skonsultuj ze swoim lekarzem? A miałaś stymulację przed IUI czy była na cyklu naturalnym?
Madzia, spełnienia marzeń!
Stacy, dzisiaj Twój/Wasz dzień.
Jezeli IUI jest domaciczna a nie dojajowodowa to dajcie czasu na zapłodnienie i zejście komórki do macicy bo beta sie dopiero od zagnieżdżenia produkuje ... u mnie łatwiej było to podany gotowy zarodek i wiem kiedy było zagnieżdżenie i dopiero tydzien po zagnizdzeniu wyszła mi mega bladziocha na teście czyli 12dni po " owulacji" czyli pobraniu komórek
reklama
stacy
Kredko kiedy masz w planach testować?
M26 - może akurat owu się przesunie? Nigdy nic nie wiadomo.
M26 - może akurat owu się przesunie? Nigdy nic nie wiadomo.
Podziel się: