reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stacy :-*:-*:-* &&&&&&

M26 to nic straconego. Niech m idzie przed wyjazdem oddac nasienie i niech je zamroza a Ty pojdziesz sama na iui. Lepiej tak niz cykl marnowac!

Magda sto lat!!!! I kropka pod sercem!!!! Bo to chyba bylby najpiekniejszy prezent:-*

Magda naj naj najlepsze życzenia!!!! Niech się spełnią Twe marzenia! ♡

M26 przykro mi... nie spiesz się, może nawet lepiej jak będzie przerwa. Twój gin celuje w owu na jajniku przy którym masz jajowod? Mój gin tak robił

Wczoraj mojej przyjaciółce też wyszła negatywna beta. Była po drugim iui. Zdolowalo mnie to...

Stacy moc kciuków z Tobą :-)

Ja robie imi w szpitalu na NFZ wiec wątpię że tam mrożą nasienie.
Ja mam stymulację clo i teraz miałam po jednym jajeczka na lewym i na prawym jajniku, jakby nie było na lewym to bym nie miała imi.

Zuzik a mialas klucia takie co jakis czas??

Kredka, miałam. Co jakiś czas czułam taki dyskomfort koło prawego jajnika.
Pierwszego sikańca (takiego co sikasz do kubka i moczysz test) zrobiłam 11 dni po IUI. Nie wyszło nic. 13 wyszła blada kreska, 14 też blada kreska i piękna beta. Ściskam kciuki. A bierzesz dupka?

M26 - Tulę mocno. Z tym zamrożeniem nasienia, to dobry pomysł. Uratowany cykl. Tylko pamiętaj, że owulacja przebiega naprzemiennie, raz z prawego, raz z lewego jajnka. A Ty masz problem z którymś jajowodem, może skonsultuj ze swoim lekarzem? A miałaś stymulację przed IUI czy była na cyklu naturalnym?

Madzia, spełnienia marzeń!

Stacy, dzisiaj Twój/Wasz dzień. :-D

Jezeli IUI jest domaciczna a nie dojajowodowa to dajcie czasu na zapłodnienie i zejście komórki do macicy bo beta sie dopiero od zagnieżdżenia produkuje ...:) u mnie łatwiej było to podany gotowy zarodek i wiem kiedy było zagnieżdżenie i dopiero tydzien po zagnizdzeniu wyszła mi mega bladziocha na teście :) czyli 12dni po " owulacji" czyli pobraniu komórek :)

reklama
Do góry