reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chcę w tym tygodniu, ale jakoś jak widzę jak on lata nerwowy to nie mam odwagi:eek: i najlepiej sprawę załatwić do końca października, niby nie długo, ale wiesz takie zmuszanie się na siłe to ciągnie się czas

reklama
No dzisiaj i jutro na pewno nie powiem bo pojechał do Niemiec na pomiar oczym się dowiedziałam od pracowników, co jest śmieszne dla mnie bo jak ma w ten sposób biuro funkcjonować?!?!?Ale wiem, że m.in. dzisiejsza sytuacja prowadzi do tego żebym to ja sama zrezygnowała, bo on po prostu nie ma na tyle jaj żeby to zrobić. Wiesz pod kątem pracy to bardzo nerwowy i wybuchowy człowiek

sylha no to sie tam trzymaj i mysl ze juz niedlugo i ze Ci juz nie zalezy.. badz na luzie, pomysl ze teraz to ci moze nagwizdac :)

a taka głupotę Wam powiem, w ogrodku leza liscie z drzew i tak wzielam jeden i zaczelam obrywac mniejsze listi.. bedzie dzidzia, nie bedzie, bedzie, nie bedzie i wyszlo mi ze bedzie hehehehe ;p

Nawet nie wiecie jaka byłabym szczesliwa gdyby beta była dodatnia... nie no.. w sumie to wiecie... :) kto jak nie WY... wiele razy sie zastanawialam jak w tedy powiem to rodzica ktorzy ciagle trzymaja kciuki i tez sie nie moga doczekac... no i jak to wykrzyczec mezowi :) myslalam najpierw nad malenkimi bucikami ale to takie oklepane... chcialabym zeby to bylo takie wyjatkowe i "niespodziewane" ze po takim czasie nareszcie sie udalo..

...myslalam najpierw nad malenkimi bucikami...

Błonka ale to cudownie brzmi - malenkie buciki, kurcze ktoras z nas wkoncu musi faktycznie kupic te buciki tylko ktora bedzie pierwsza, czekam z niecierpliwoscia az ktos wreszcie krzyknie UDAŁO SIĘ! :happy: ale bedzie wtedy tu wesolo az strach sie bac ;-)

reklama
Do góry