reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny,
Ja mam pytanie: przez 3 ostatnie cykle z rzędu brałam najpierw CLo, potem duphek od wczoraj rana mam okres, ale jest tak bardzo skąpy, że mogłabym nie patrząc na względy higieniczne jechać na 1 podpasce i pytanie czy te leki mogą mieć jakiś wpływ na jego jakość?!?!?

Endometrium za rewelacyjnego nie mam, ale zawsze ma ok. 10mm, lekarz mi mówił, że min 8mm jest potrzebne do prawidłowego zapłodnienia, więc zawsze się zmieściłam.

No widzisz każdy co innego gada, ale wiem, że są dziewuchy co mają lepszy, a u mnie jeszcze jest od roku czasu brak typowego śluzu płodnego -pozostałe są, nie wiedać go przynajmniej na zewnątrz i jak mi lekarz powiedział nie jest źle, ale nie jest to też dobrze....narzaie nie robilismy z tym nic, bo poprzedni gin mi powiedział, że to żaden problem, a temu to powiedziałam dopiero podczas ostatniej IUI (zapomniałam wcześniej):eek:

sylha ja sluz mam akurat widze go na zewnatrz nawet mam bielizne zawsze "mokrą" ;/ ale niektore nie maja go na zewnatrz tylko w srodku moze ty go masz... a co Ci ten gin pwoiedzial podczas ostatniej IUI? a moze powtorz bete bo takie endo juz jest bardzo ladne ja mialam 11 podczas ostatniego usg a do IUI na pewno jeszcze podroslo..

On mi powiedział, że nie jest za dobrze jak śluzu nie widać na zewnątrz, ale właśnie, że mi to endometrium rośnie to jest dobrze, że też znaczy, że nie zawsze jest on na wierzchu- choć kiedyś też zawsze miałam mokro, no ale lepiej żeby był, potem po owulce mam jak zawsze. Jest też podobno tak, że za bardzo się staram i się stracił....ech lepiej będzie jak z tej roboty odejdę, bo jednak same te starania i niepowodzenia dołożyły do faktu, że się podłamała+ ten stres w robocie ee trochę za dużo tego.

reklama
Do góry