Kredka ja dzis znowu do piątej kaszlalam o nie mogłam spac a dzis ostatni dzien wolnego jutro do pracy i nie widze trgo... Nie spanie do 5 a na 8 do pracy. Coz, bede musiała to przezyc.
Niebajka - byłam przed ciaza teraz jem czasmi pieczywo i włączyłam nabiał jednak bałam sie całkowitego paleo w ciazy.
Co do glutenu to jezeli nie masz alergii to uważaj tez bo np u nas chleb bezglutenowy w piekarni jest... Ale ci powiem szczerze ze jegl skład to tablica mendelejewa i zdrowsza jest zwykła biała buła... Musisz to robic rozsądnie, nie bez glutenu za wszelka cene ale zdrowo przede wszystkim z minimalna ilością chemii, bo czesto produkty bezglutenowe sa sztucznie pozbawiane glutenu i zdrowe to one mie sa
Stacy - znam to... Tak byłam posrana ze nie pytaj - sie histroii naczytałam w necie a jedyna kolezanka co "na zywo" znam ze miała ivf miała hiperstumulacje i pobieranie jajeczek na popękanych niektórych pęcherzykach i mowila ze wiła sie z bolu.... Boze umarłam jak to usłyszałam
A ja? Ja dostałam cos jak relanium i 3 paracetamole pol godziny przd, potem wenflon i w to jeszcze jakies uspakajające, potem na samej sali lekarz podał mi miejscowe ( nie nie czułam) i zaczal procedurę ktora trwała 7minut i była.... Bezbolesna!!! Włożył ta długa igle i pokazał na usg ze zaraz przebije mscice i wejdzie do jajnika, kazał nabrać powietrza i wypuszczać jak nedzie przebijał i to było uczucie mniejsze niz szczypnięcie
A samo pobieranie z pęcherzyków nic zero boli bardzo sprawne.
Strach ma wielkie oczy
A ty masz bez narkozy ,? Bo u nas bez robia wlasnie a dziewczyny miały tutaj z i byłam przestraszona ale niepotrzebnie