reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda :) wiem i poczekam, jeśli długi zaproponują :) boję się tylko, że przy długim nie wyrobię sie z transferem przed koncem wakacji :/ a w szkole to ja urlopu brac nie mogę :( nie ma takiej mozliwosci;/

przyjdzie czas, bedzie rada :)

reklama
Ja tylko na chwilke;-)

Niebajko
Wchodze na forum i co widze:-D
Mega gratki:-* cos czulam po kosciach, ze dasz nam wszystkim pozytywnego kopa:-) Twoj spokoj Cie zdradzil;-)

Magda
Dziewczyny juz wszystko napisaly...
Moje kondolencje[ * ]

Marzen
I Tobie gratuluje;-)

Za staraczki zaciskam kciuki&&&&&&
Uciekam do nauki;-)

Dziewczyny a moze kupcie po prostu dobra whisky albo jakis inny alkohol i tyle. Dziadek na pewno noe schowa do szuflady no i mole nie zjedza;-)

Magda mimo wszystko przykro mi z powodu smierci Twojego taty. Wiem doskonale o czym piszesz, rozumiem Cie, ja mam po czesci podobna sytuacje i tez bedzie trzeba sprawdzic czy dlugi nie przewyzsza wysokosci spadku. A co do dziadka to moze kosz z jakimis pysznosciami np swojskimi wyrobami, do tego dobry bimberek lub nalewka, jakies ulubione slodkosci czy cos w tym stylu :)

Z tym alkoholem nie głupi pomysł, zawsze można kieliszek dla zdrowia ;-)

Aniko na pewno zdążysz ;-)

Lumia milej nauki, mam nadzieję że chociaż Tobie wchodzi do głowy ;-)

Ło matko! Chwile mnie nie bylo, a tu nawet jakies smęty zdazyly sie pojawic;)) kazda z nas będzie matką! Kazda! I nigdy nie mialam co do tego watpliwosci:)

Kasik i Smerfeta, Junior i Alusia są cudownym tego dowodem. Zaczynalam z krzaczorow podczytywac forum, kiedy dziewczyny dzielnie walczyly:))) i skakalam jak glupia przed kompem czytajac dobre nowiny. Wiecie ile staraczek nas podczytuje, a sie nie ujawnia? Obstawiam, ze wiele!

Aniko, sluchaj się Magdy:) tzn Ty i tak wszystko przeciez wiesz, i na protokół buntowac sie nie bedziesz:) ja jestem caly czas najsamlepszych mysli i we wrzesniu to Ty juz pozytywną betą bedziesz nam się tu chwalic! Odliczam jak glupia do 3-ego:) a trzeci wedlug mojej prywatnej numerologii, to dobry dzien! Oj dobry:)

Magdo, co do Bocianow, ktore dla mnie zbieralas - dziekuje Ci bardzo! Za oddanie komu innemu - tez dziekuje:) niech przyniosą Zuzik dobrą nowinę:)
Nie wiem, ktory i czyj Bociek się tak spisal, ja osobiscie spotkalam tylko jednego.. ale 2x:) moze mam dar przekonywania? A moze to nie ten, tylko którys od Was? Albo ten z kamerki hd? Musze tam zajrzec:)

Ooo prezent dla dziadka to faktycznie wyzwanie:) a dziadek piwosz? moze rozne dziwne piwka? Z takiego sklepu co to maja ich 300 rodzajow z calego swiata:) dziadek by sobie próbował ^^

Z tatem N jest mega problem. Typowo techniczny facet, ktory uwaza, ze nic mu nie jest potrzebne ( jak ma wydac pieniadze, bo cos sie popsulo, to wielkie kombinacje... - ale fakt, dobrze mu to wychodzi). Takze o sobie, to on mysli na koncu i zakupow dokonuje z konieczności :p druga sprawa, ze absolutnie wszystko ma... garaż pęka w szwach. Wino robi sam, wiec w osprzet wyposazylismy go juz przy okazji niejednych swiat, flaszek przedziwnych whisky ma tyle ze stoją juz poza szafkami. Wędzi wędliny, ale siatki do wędzenia za 12 zl mu nie kupie:p ksiazki o wedzeniu tez juz dostal. Byl pomysł na jakies akcesoria pszczelarskie, ale pszczoly zdechly i jest to niezwykle drazliwy temat.. i kupa, kupa... do spa nie pojdzie bo sie zanudzi.. w teatrze i operze ostatnio byl. No mega problem jest:p tesciowa tez nic nie moze wymyslec... a znajoma, co to sweterki, koszule i perfumy mu kupuje przy kazdej okazji, na bank juz ma przygotowanego jakiegos hilfigera...
Ehh.. lece do pracy:*

Spac nie moge....

Niebajko a moze leathermana ( wielofunkcyjny noz itp) to zawsze mu sie przyda i nawet jakby mial 5 podobnych to gwarantuje ze ten przebija wszystko a skoro majsterkowicz to na pewno sie przyda.
A tak wogole to jak pierwsza noc? Dalas rade zasnac??? No i jak n??

Kupcie mu taka maszynke( wyglada jak wielki kalkulator) i do tego sa naklejki na rolce i bedzie mogl sobie drukowac etykiety na swoje bimberki:-) to proste w obsludze a jak sam robi rozne alkohole to moze mu sie przyda

A co tu taka cisza? ;-)

A ja jestem w kropce, dzisiaj zdałam sobie sprawę ze zawsze przed @ bolą mnie piersi a tu nic. I teraz mam takiego stresa ze szok. Jak będzie obsuwa to mnie coś trafi.

reklama
Kredka niechcący podsunelas mi pomysł na prezent dla mojego taty - szwajcarski scyzoryk. Tez niedlugo ma urodziny.

Magda możesz też przyjąć spadek z dobrodziejstwem inwentarza czyli do wys długów.

Spadam bo ostatnio mam mało czasu. W niedz chrzciny, za tydz przyjedzie trenerka da psa. Cieszę się ale jestem mega zmeczona i nieogarniam ;-)

Dzięki Wam za miłe słowa :-)

Do góry