reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda, trzymaj sie dziewczyno! Bardzo to wszystko smutne... ale co moglas zrobic? Postabilabym zapewne tak samo.

Emenems, ogarnij ta dziewuche! Nie daj sobie wejsc na glowe! Wiem, ze to dla niej nowa sytuacja, ale musi sie przestawic z bycia pepkiem swiata..

Stacy:) oby @ nie wywijala numerow :) piersiami sie nie kieruj- nie zawsze bola wtedy kiedy powinny.

Ja niby w ciąży jestem, pochlaniam tony progestetonu, a cycki nie bolą w ogole..

Macie jakies sygnaly od Blue?

Smerfeta bedziecie tłumic pieska?

Hej, ja tak na chwilkę.
Madzia, Ty to masz złote serduszko. Na pewno dobre uczynki wrócą do Ciebie ze zdwojona siłą.
Stacy, niech @ przyjdzie we właściwym czasie &&&&&
Niebajko, kiedy powtarzasz cudnie rosnącą betę? Trzymam kciuki &&&.
Emenems, nie daj się. Teraz Ty jesteś najważniejsza.

Ja myślę już tylko o jutrzejszej IUI. Wczoraj, zastrzyku nawet nie poczułam, robię to już jak profesjonalistka :-) Muszę dopytać jutro dr jakie ma dalsze sugestie w razie "W". Bo jakiś plan muszę mieć. Nie wiem co zaproponuje, żeby poszerzyć diagnostykę...
Jak myślicie, czym sugerują się lekarze, że czasem po IUI przepisują dupka, a czasem luteinę dopochwową? Czy to może mieć jakieś znaczenie?
Oglądałam bocianie gniazdo online...:-D

Zuzik bedziemy z Toba i chyba wszystkie wierzymy ze bedzie dobrze! Niebajka zasiala dobra passe wiec musimy to wykorzystac;-)

Moj m jest niemozliwy... pytam go przed chwila czy modli sie o moj okres? A on z takim calkiem na serio wyrazem twarzy:
-Tak modle do Maszichary.
Na to ja patrze na noego jak na kosmite i pytam kto to tem Maszichara? A m na to dalej zachowujac pokerowa twarz:
- taki hinduski bog do spraw okresu regularnego:-)

No rozwalil mnie... ja czasem nie wiem skad on te wszystkie teksty bierze ale nudzic sie z nim nie da;-)

Emenems no Twoj m musi chyba z nia na serio pogadac.. bo to ze bedzie dziecko nie znaczy ze ona bedzie mniej wazna ale nie bedzie najwazniejsza bo sprawiedliwosc musi byc! Cos mi sie wydaje ze ja strasznie rozpiescil:-)

Kasik tak jak Niebajka napisała, będziemy tłumic psa :-) psiura jest strasznie szczekliwa i mała przez nią ciągle płacze. Pies znowu u mojej mamy już od 2 tyg ale musimy w końcu coś z tym zrobić

Zuzik kciuki za iui :-)

Zuzik kciukasy jutrooo:** &&&&

CZERWIEC

26 - zuzik 85 - iui

LIPIEC
1 – stacy – wizyta w Bocianie
3 – anika11 – wizyta kwalifikacyjna
10 – enni – wizyta u gin
10 – kredka82 – podgladanko do iui
stacy - przygotowania do ivf
anika11 – przygotowania do ivf
lumia - iui
marzen88 - hsg

reklama
Kredko, bo jutro jest dzien Zuzik! :p o mnie juz za bardzo huczno, musialam stonowac sprawe:p

mam nadzieje, ze bedzie sie czym chwalic;)

Padam na pysk:p w weekend moze ogarne
Zuzik przypomnisz co miałaś robione dokladnie?
Kredko Twoj M ma niezlą wyobraźnię :) spisze sie jako tatus:)

Ostatnia edycja:
Do góry