reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej, hej, żadne takie roztrząsanie sytuacji. pewnie że mi się łza zakręciła. to mój ojciec. każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale żeby mi tu sprzeczek nie było.
żal mi go, bo jakże nieszczęśliwy musi być człowiek który odbiera sobie życie...

reklama
Magdo, przyjmij moje kondolencje. każda smierć jest przykra. każdą żałobę trzeba przeżyć po swojemu. trzymaj się dzielnie!

Niebajko, poszedł priv :) dzis o mojej radzie nie będzie - to Twój dzien:)) :*

Stacy, Kredko - bo ja nie wiem, czy ja dobrze zrozumiana zostałam :D
"dziecko po trzydziestce" to była moja wymówka w czasie przedłużających się staran - bezpieczna, bo gdy zaczełam i zorientowalm się, że cos jest nie tak, miałam 26 lat :) i niewiele wiedziałam tak naprawdę. i wkurzało mnie to ciągłe pytanie - "a keidy dzieci?", a pytanie czesto padało, bo byłam świeżo po ślubie. więc kiedyś komus palnęłam "po trzudziestce". nooo, a teraz to już prawie 1,5 roku po trzydziestce jestem i się lekko nieaktualna moja wymówka stała :D

ale!!!! ja tam wierzę, nie poddaję się i mam nadzieję, że zostanie mi to wynagrodzone :)) jest pare duszyczek, które wiernie mi kibicują, więc co sie ma nie udać, nie?

i jak patrzę na Kasikowe i Smerfetkowe maleństwa, to wiem, że bedzie dobrze :) bo jak ja tu trafiłam, one się starały i wiele róznych historii miały za sobą, a teraz są mamami cudownymi:) więc teraz ja i Magda!!! nie ma bata!!!!! :) koniec :D

w nawiązaniu do poprzedniej wypowiedzi :)

ja i Magda z racji długiej obecności w tym miejscu:) i każda z Was z racji szczęscia, której jest blisko:)

Anika ja tam Cie dobrze zrozumialam:-* no niestety te wymowki nie zawsze dzialaja:-( a ludzie zaczynaja gadac i sie domyslac:-(

Ja jestem jeszcze przed 30 ale właściwie dla mnie tu nie o wiek chodzi. Każdy zawsze wiedział ze chcemy dzieci a tu taki zonk. Każda informacja o ciąży mnie dobija :-( bo w głowie zawsze jedno pytanie czemu ona nie ja? Kazda wymówka jest dobra ale w pewnym momencie, każdy sie domyśla :-(

Magda - przyjmij moje kondolencje.

Niebajko - z prezentem nie pomogę bo sama zawsze mam z tym problem ;-)

Kredko - ja mam wstępna wizytę na 1 lipca i idę krótkim protokołem, wiec pewnie transfer będzie koło 20 lipca. Tak przynajmniej myślę.

Ostatnia edycja:
Niebajko a czym sie interesuje? Moze lornetke albo zestaw akcesoriow do wina
Albo karafke i fajne szklanki w komplecie??? Albo po prostu koszule:-)

Stacy, ja mam wizytę 3 lipca, więc prawie łeb w łeb pojdziemy:) tylko mnie ze względu na amh puszczą długim protokołem :/ a chciałabym krótkim :p

reklama
anika
lekarze wiedzą co robią. jak trzeba poczekać kilka dni na sukces to poczekasz, a i uwierz mi ja miałam i długi i krótki protokół, jak jeździ się na wizyty kontrole, badania to dni zapieprzają tak że nie wiadomo jaki jest dzień tygodnia. uwierz będziesz jeszcze większym kołowrotkiem. a później mega szczęście:-D

stacy :-*

u nas też kłopot z prezentem. imieninowym dla dziadka. ma 85 lat. koszule które dostał do tej pory jeszcze w opakowaniu leżą w szafie. dobrze że w opakowaniu. mole mają utrudniony dostęp;-) perfumy, wody po goleniu i wszelkie inne kosmetyki, tracą termin przydatności do spożycia leżąc na dnie szuflady, były też nożyce do żywopłotu, ale żywopłot usechł, nożyce leżą. burza mózgu 9 osób nie przynosi rezultatu. imieniny w poniedziałek.

Do góry