reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen Tobie tez gratki :) Kredko u mnie grypa z osłabienia organizmu :( fizycznie czuję się dobrze,ale psychicznie..........ciężko :( :( :( strasznie ciagle ryczę,nie moge sobie miejsca znależć,nic mnie nie cieszy,nawet nowe mieszkanie :( było już tak daleko :( a teraz wszystko musze zaczynać od nowa,i nie wiadomo z jakim skutkiem i czy się powiedzie,a zegar bilogiczny tyka :( kur.....a :( :( :( brak słów,brak chęci do życia......jak popieprzona patrzę tylko w kalendarz ile jeszcze do września to jest chore nie wiem ile jeszcze tak pociagnę :( :( :(

Kredko jestes boska! Umarlam z tych postow! Dziekuje Ci ze je wkleilas:) Kiedys moze powiem Kropkowi ze byl niechcianym dzieckiem z in vitro:p hahah:)

Marzen wielkie, wielkie gratulacje:)

Beti Twoje gratulacje wiele dla mnie znacza:* trzymaj sie kochana! :* dziekuje:))

Aniko ♡♡♡ jak bedzie wszystko dalej ok, to wsiadam w auto i jade Cie odwiedzic i zarazac!

Kasik.. swięta racja..:)

z mojego wątku pazdziernikowego w ciągu dwuch tygodni trzy dziewczyny straciły dzieci,w tych samych tygodniach ok 22,jakas masakra!!!!!! ale nie będę przerywac tak pięknego dnia dla niebajki!!! :) :) :) przynajmniej jest nadzieja :) :) :) jeszcze raz gratuluję i proszę Cię Niebajko uważaj na siebie i olej wszystko oszczędzaj sie na maksa,dziecko jest najwazniejsze a reszta sobie poradzi :):):)

Beti...ja nie jestem dobra w sklecaniu pieknych zdan, ale serce mi sie kraje.. caly czas mysle o Tobie cieplo i kibicuje zebys nabrala sil na kolejna probe. Czas leczy rany mowia.. oby tak sie stalo. Wierze, ze kolejny raz zostaniesz mamą, choc teraz to wszystko tskie trudne.. pozdrawiam cieplutko:*

Dzięki dziewczyny za kopa w tylek :-)

Niebajko tak strasznie sie cieszę, że ci sie udało. Wlałaś wiarę w moje serce. Z całego serca Ci gratuluję. :-)

Stwierdzenie niechciane dziecko z in vitro pierwsze słyszę. Nawet tak nie myśl!

Kredka - kiedy myślisz ze będzie IUI?

Marzen - :-)

reklama
Stacy obstawiam 11-12 lipca ale to wszystko zalezy od @. Najbardziej bym chciala zeby @ przyszla po 28 dniach i zeby iui byla 13-tego:-D

Do góry