reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda a gdzie kobiety maja najbardziej krecone wlosy???

no gdzie?

stacy
udanej zabawy, wielu wzruszeń i uśmiechów:-)

a u mnie nadal nie ma @ 30 dc oczywiście musi mi nr wywijać i w związku z tym kolejna wizyta w klinice przepadnie i na pierwszym od kilku lat prawdziwym urlopie będę miała @. wrrrr...

reklama
Magda, no upier.... te nasze @! jak mają przychodzic, nie przychodzą, jak ich nie chcemy,t o się spieszą! ech!!! typowe, kaprysne baby :/
mnie się dzisiaj Blue sniła, tzn wpis jej własny, albo kogos na jej temat i jak rano przeczytałam Twój post, to nei wiedziałam, czy to był sen czy jawa...

pozdrawiam Was znad sterty papierzysk!

no popatrz jak to jest. to może jak o Blue tak myślimy to odezwie się do nas. Blue hallo hallo...

aniko
to pozdrawiam Cię pod tą górą papierzysk

dziewczyny nie wiem jak u Was, ale u mnie jest bardzo zimno...

Ja o Blue mysle bardzo czesto, zaraz do niej napisze moze sie odezwie. U nas raz slonce, raz deszcz, zimno nie jest. Jak wychodzi slonce to calkiem przyjemnie :) Odziemy zaraz na 2 urodzinki do corki znajomych, ciekawe jak Junior bedzie sie zachowywal w gosciach ;)

Magda i jak szanowna kaprysna @ przyszla??? Z tymi naszymi @@@ to jakies nieporozumienie! Jak nie trzeba to sa idealnie a jak potrzeba to zawsze cos musza wywinac!! Ja mysle ze to stres tak na nas wplywa:-(

Kasik i jak Junior???

Emenems daj znac czy dojechaliscie juz do pl i czy wszystko ok:-*

Kredka Junior ma sie dobrze, od kilku dni ladnie spi, np dzisiaj od 22 do 5:15 :) az boje sie zapeszyc, zeby mu sie to nie zmienilo. Z nowosci zaczal ogladac tv ;) wiem, ze nie powinien ale jak my cos ogladamy to on od razu tam kieruje wzrok i sie wpatruje. Oczywiscie naczytalam sie, ze dzieci ogladajace tv w tak mlodym wieku moga miec padaczke ale nie wyobrazam sobie to wyeliminowac ze swojego zycia, zawsze ogladam tv przed snem, mamy tez bardzo duzo filmow na dysku przenosnym wiec jak nie ma nic ciekawego w tv on idzie w ruch ;)

reklama
Do góry