reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja tez Was Dziewczynki podczytuje;-) ale mam kociol...wszystko na wariackich papierach....musielismy wczoraj wprowadzic uwagi promotora i znow mu wyslac...mam nadzieje, ze odpisze szybko...masakra, a obrona lada moment.
Wczoraj przegladalam pytania i z jednej katedry jestem zalamana....tragedia jakas...boje sie, ze sie ze wszystkim nie wyrobie...
Tak jak ANIKA;-)tone w ilosci naukowej makulatury:p

Aniko
Dzieki za cynka, co do tego laboratorium. Nawet nie wiedzialam ze takie jest;-)
Zazdroszcze spotkania z ks;-)

Ach te nasze franczeski @...bez komentarza...

Stacy
Jak po weselu? Gdzie byl slub?bo wczoraj bylam na jednym;-)

Beti
Kochana Ty moja. Twoj post przepelniony jest bolem i zalem, ale I ogromna nadzieja na lepsze jutro oraz sila do dalszej walki! Trzymam kciuki za Was!

Kochane wiem, ze juz byla o tym mowa, ale teraz nie mam czasu na przeszukiwanie forum. Chce zrobic podstawe z imunologii. Pomozcie co to bylo...pamietam; komorki nk, antykooagulant tocznia(tez?), bialko s i ...., p.ciala jadrowe (to te naistotniejsze?).....bede bardzo wdzieczna jeszcze za info czy wazny jest przy tych badaniach dzien cyklu:-)

jestem caly czas z Wami i trzymam kciuki, aby kazda z Nas w koncu wyszla na ostatnia prosta w Walce o Cud :-) oczywiscie w najblizszym miesiacu;-)

reklama
Magda i jak szanowna kaprysna @ przyszla??? Z tymi naszymi @@@ to jakies nieporozumienie! Jak nie trzeba to sa idealnie a jak potrzeba to zawsze cos musza wywinac!! Ja mysle ze to stres tak na nas wplywa:-(

@ nie ma dziś też. nie jestem ze stresowana aż tak żeby @ miała sie spóźniać. w ostatnim roku kiedy były ivf nie spóźniała się ze stresu to teraz... myślę, że to hormony.

ja już myślę o adopcji, zaczynam planować wykończenia pokoi dla naszych dzieciaków. lubię poczytać co Queen pisze.

Kasik odpisała Ci Blue??

idziemy dziś na obiadek do teściowej. prawdziwy odpoczynek niedzielny, nawet gotować nie muszę:-)

miłego dnia:-)

Magda mam nadzieje ze szybko nadejdzie. A jest szansa zeby nie nadeszla?:-D
Co do adopcji to ja bym bardzo chciala i juz to pewno pisalam wiele razy i zazdroszcze Wam ze macie taka mozliwosc:-)

MagaM niestety Blue nie odpisala :(

Lumia badania do zrobienia: bialko s i bialko c, subpopulacje limfocytow (%nk), LA antykoagulant tocznia, przeciwciala przeciw kardiolipinie IgG i IgM, przeciwciala przeciw beta 2 kardiolipinie IgG i IgM, ANA przeciwciala przeciwjadrowe. Warto tez zrobic homocysteine, wit B12, kwas foliowy.

Dziewczyny, weekend minął mi w takim tempie, ze nawet nei wiem, jak się nayzwam. dzisiaj mialam prawie 9godzinne szkolenie:/

Stacy, nadaj, jak po weselu:)

Emenems, dotarłas juz do ojczyzny?

Lumia, sprawdz jeszcze w Centrum Krwiodawstwa - u nas w Poz tam sa podobno jeszcze tańsze!

dziewczyny, a powiecie mi co i w jakich ilościach suplementujecie? ja łykałam do tej pory kwas foliowy, a od jutra femibion, bo ma jakis składnik zwiekszający wchłanianie kwasu foliowego właśnie. poza tym wit. D 1000j. (vigantoletten), witaminę E 400 (a przez ostatni czas 1200), 1/2 bromergonu (ale to na obnizenie prolaktyny), no i magnez prawie regularnie (Niebajko :D). no i dwie łyżki oleju lnianego rano :)

Anika ja biore juz od dobrych kilku miesiecy pregnacare conception to taki suplement dla kobiet starajacych sie o dzidzie i do tego kapsulki z olejem lnianym i to tyle.

reklama
Aniko
:-*
Patrze na strone krwiodastwa ale nie maja info, ze robia badania. Jutro postaram sie podzwonic i zobacze jaka roznica wyjdzie za pakiet podany przez Kasik;-)

Kasik
Serdeczne dzieki;-)wszystko spisalam i jutro dzialam, jak wyzej;-)

Ememems
Witaj w pieknej Pl;-) nie moge doczekac sie na relacje z pobytu na Mazurach:-)

Dobrej nocy i kolorowych do poduchyB-)

Do góry