reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems o tak, wszelkie ważniejsze sprawy oddaj teraz mężowi. Przygotuj się na jeszcze większe zakrecenie :-D

Niebajka czytaj forum i ucz się na przykładzie Emenems - zaraz też będziesz taka zakręcona ;-) Tym co mowi Twój M nie przejmuj się. Mój M też wpadał w histerię że nigdy się nie uda. Dobrze że na zmianę wpadalismy w taki dołek, to się wzajemnie z niego wyciagalismy. A zboczucha nie było wczoraj. Pewnie nie chciał zmoczyc sobie tyłka bo deszcz padał. Za to spotkałam wczoraj babeczke którą tak przestraszył. Okazało się że on przystanal przed nią i ściągnął galoty i wlazł na rower. Babka też zgłosiła to na policje i mówiła że widziała patrole policji, więc widać zadzialali :)

Stacy zazdraszczam tych przygotowań i wesela. To samo przechodzilam rok temu, tylko że w lipcu :-)

Zuzik na prezydenta!!!!! ;-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Masz racje smerfeta bo moj maz 3 dni temu mi powiedial ze on mie wierzył od dawana ze sie uda ale nic nie mowil ale juz za adopcjami sie rozglądał :)

Emenems i bardzo dobrze:) niech maz Cie odciąży w obowiązkach!:p

Smerfeta dobrze, ze policja jednak cos robi. Ale swoja droga dziwne, ze jeszcze nikt go nie złapał i samosądu nie wykonal:p moj N. pewnie z siekierka by go szukal, coby juz nie mial co pokazywać :p hah:p szok, jakie dziwne rzeczy ludziom w glowach sie dzieja:/

Baaardzo bym chciala byc zakrecona:D Oby moj brak objawow byl dobrym objawem;) wazylam sie dzisiaj zeby zobaczyc, czy nie przybralam od dupka i innych cudów, ale wrecz przeciwnie, te 2 kg, ktore przybralam na poczatku juz zlecialy. Brzuch płaski. Cycki nie bolą. Calkiem nic. Bedzie co bedzie, jak Kropek mial sie wgryzc, to pewnie jest juz w trakcie, a jak nie to pewnie wylecial z którąś swieczką z lutinusa.. takze tego.

Książki : "zycie na pelnej petardzie"
"Szalu nie ma- jest rak"

Od MagdyM "nie oddam dzieci".

MagdaM kupilam ta ksiazke dla tesciowej, coby pare chusteczek zuzyla;)

Emenems moj N. powiedział, ze gdyby zdarzylo sie tak, ze wykorzystamy bezowocnie 3 proby z refundacji i nic, to oa. Na ta chwile nie zgadza sie na kolejne komercyjne podejscia. Poki co temat przelecielismy tylko po lebkach, ale przynajmniej znam jego zdanie..

Witajcie dziewczyny.Wczoraj pochowaliśmy nasze Aniołki
[*]
[*] :( :( :( serce mi pękło :( bardzo jest nam ciężko i bardzo to przeżywamy,ale życie toczy się dalej,a my nie chcemy stać w miejscu,więc jak tylko lekko zregeneruję organizm,czyli gdzieś we wrześniu startujemy na nowo z iui :)
NIEBAJKO gratuluję Kropka i oczywiście trzymam kciuki :) i w ogóle dziękuję Wam za wsparcie i słowa otuchy w tych trudnych dla nas chwilach,ale nie poddajemy się i walczymy dalej o nasze małe szczęście :)

Beti sloneczko:( tak bardzo mi przykro i smutno,ze musialas przez to przechodzic:( to musi byc bardzo, bardzo trudne:(
Zycze Ci wszystkiego co najlepsze, aby spokoj w Twym sercu zagościł, jak najpredzej i bys mogla pelna sil wrocic do walki o Wasze szczescie. Dbajcie o siebie z M. i wspierajcie. Przejdziecie przez to!

Dziekuje za kciuki!:*

Beti Ty wiesz:-*:-*:-*

Emenems jakiedys o malo co nie kupilam w innym miesiacu:-) dzieki Bogu wpisalam zle numer karty jak placilam i mnie cofnelo do poprzedniej strony i jakos wtedy od razu to zauwazylam a wczesniej nic:-D a i jeszcze kiedys wydrukowalam dwie kopie i zamiast bilet do pl i z pl to dwa do pl zabralam:-) i dopiero na lotnisku jak wracalam sie zorientowalam:-) tyle dobrze ze tam za "drobna oplata" moga wydrukowac:-)

Niebajko na objawy za wczesnie. Musisz cierpliwie czekac:-* kiedy testujesz? Czy od razu na bete??

Zuzik co do snu:-) to ja twierdze ze byloby super gdybym wpadla za mlodu! Nie wazne z kim bo i tak bym sobie poradzila a mialabym juz odchowane:-)
No ja musze ta melb wkoncu poszukac i sciagnac :-)

Stacy ja lubie sluby:-) na jakis fajny bym sie przeszla:-) takze wybaw sie za nas wszystkie!!!!

Lumia dasz rade z obrona! Moze jak mu sie az tak nie chcialo poprawiac to moze teraz wogole nie przeczyta tylko klepnie ze super i juz! :-)

Emenems zapomnialam jeszcze dodac ze ja to bym juz chyba nie przezyla tego rejsu! Kiedys plynelam do szwecji i z powrotem i nie bylo mi za wesolo.. w sumie to bylo bo musialam niezle podrinkowac zeby jakos to przezyc:-) a potem jak tu jechalismy to autem i plynelismy tez 18h i dostalam klaustrofobii chyba bo co wchodzilam to tej mikro kajuty to wymiotowalam... wiec m spal a ja sie szlajalam po promie bo nie wiedzialam co mam z soba zrobic..

Heheehrh no ja akurat dobrze znosze sam prom a co kabin ja biore droższa wlasnie zeby nie było mikro efektu a ceny sa kolosalne dlatrgo żadko jeździmy :)
No jest to męczące - zamelduje sie z trasy :)

reklama
hey hey
jak zwykle dużo do nadrobienia. ale to fajnie

Beti
dobrze, że się odezwałaś. myślę o Tobie codziennie. przesyłam dobrą energięi tuullee

Magda daj znac jak badania wyjda. Mi gdzies sie obilo o uszy ze w diagnostyce maja jakis pakiet badan dla kobiet planujacych za 99zl nie wiem co wchodzi w ich sklad ale moze ktorejs ta info sie przyda

badania przełożone na po urlopie. muszę się zresetować. nie wiem czy dobrze robię ale jak śpiewał klasyk "czasami człowiek musi inaczej się udusi"
jest taki pakiet w doagnostyce, ale tam są badania podstawowe morfologia LH, progesteron, TSH itp a więc nie to co nas interesuje.

kredko podaj mi jeszcze raz linka do karmy dla kociaka, bo chce zamówic. możesz mi powiedzieć jeszcze ile tej karmy powinien zjadać kot 3-4mce o wadze 1600g

MagdaM czyli Ty nie miałaś hsg? teraz coś sie zgapiłam.. A powiedz, miałaś kiedys jakieś operacje w rejonach brzucha?

nie miałam hsg, nie miałam nigdy żadnych operacji w obrębie brzucha.

a jutro ide na spotkanie z ks. Kaczkowskim:) namówiłam teścoiowa, ktora aktualnie czyta "Życie na pelnej petardzie" i robimy sobie babskie wyjscie :)

ale zazdroszczę, czekam na opis wrazeń, bo napewno będą niesamowite.
a książka księdza dziś na moim czytniku

U mnie ok :) jest i pływa, jestem po wizycie u rodzinnego :)

wspaniale:-D

stacy
ale zazdraszczam. oczekuję na fotki:-)

Moj N. dzisiaj niemilo mnie zaskoczył. Powiedzial, ze znajac zycie, jeszcze nie raz będziemy przez to przechodzic. Zatkalo mnie.

kochana dacie radę. wiem o czym piszesz...

zuzik85
&&&& za książkową stymulację;-)

niebajka;11717929 Książki : "zycie na pelnej petardzie" "Szalu nie ma- jest rak" Od MagdyM "nie oddam dzieci". MagdaM kupilam ta ksiazke dla tesciowej pisze:
teraz czytam książkę "Tabloid. Śmierć na okładce." książka na faktach. czyta się jednym tchem taka od której dostaje się przykurczów, bo całkowicie zapomina się o zmianie pozycji

a u mnie nijak. albo jakoś. zmieniłam fryzurę całkowicie. wyglądam szałowo. także maska jest i jakoś daję radę. w przyszłym tygodniu miałam mieć wizytę w klinice. ale @ spłatała figla i cholera jedna skrada się i musiałam przełożyć. a najlepsze że kolejny termin jaki pasuje mi i dr to taki że nie wiem czy już wtedy nie będę miała kolejnej. zezłościłam się.
tak jak napisalam wyżej badania przełozyłam na po urlopie, na który zmykamy w połowie lipca.

usłyszałam dziś od koleżanki że na urlop jedzie na Rodos. mówię: ale super
R odzaj
O gródków
D ziałkowych
O grodzonych
S iatką

się okazało:-D

Do góry