reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka no sa takie te co sa z normalnymi łóżkami i wieksza łazienka kosztują 450 zeta i jeszcze jest z podwójnym łóżkiem jak normalny pokoj hotelowy ale to 750 zeta.... Takze wiesz ....:)

Emenems, ale z Ciebie zakręt z tym promeme :) uśmiałam się, choć wiem, że TObie pewnie radosnie nie było! dobrze, że dało się odkręcić:)

Niebajko, jeszcze trochę i bedzie beta:) już bliżej niz dalej:) moze to, ze tym razem zadnych obajaów, świadczy własnie o powodzeniu? życze Ci tego z calego serducha!!! niech Kropek zostanei z Tobą na długich kilka miesięcy:)
widzę, że książki pochłaniasz:) będzie priv neibawem :)

Beti, ściskam Cię mocno. nie znajdę żadnych słów... wspierajcie się z M i w sobie oraz dzieciach Twoich szukajcie siły!

Kredka, widzę, że kupiłaś bilety! neich wszystko po Twojej mysli bedzie:)

Stacy, udanego wesela:) prawdziwa organizatorka z Ciebie!! ja tez bym plakała na slubie brata, ale póki co on nie ma takich planów, wiec czekam :D

Marzen, jak tam? fiksujesz od nauki? juz po radzie?

Magda, sprawdz u siebie Laboratrium ALAB, mają niższe ceny niż diagnostyka, a wyniki tez sa w internecie publikowane. ja tam zrobiłam całą wirusówkę i tarczycowe, M wirusówki i zaoszczędzilismy jakies 400zł w stosunku do labo w Łodzi. jakie wrazenie po książce ks. Kaczkowskiego?

Lumia, dużo dobrego!

Diore, gdzie się podziewasz?

Kasik, sezon w pełni? pewnie sporo roboty?

Pole, skrobniesz coś? :)

Dziewczyny, a ja Was podczytuje czesto, ale ostatnio mam tak mało czasu, ze moje pisanei ograniczyłam do minimum, niestety:/
miałam Wam napisac o spotkaniu z ks. Kaczkowskiem, co więc czynię:) te z Was które czytały książkę, zapewniam, że bardzo jest spójna treśc i styl pisania księdza z tym, jak się wczoraj zaprezentował. To niesamowicie autentyczny człowiek, zdystansowany do swojej choroby, niesamowicie serdeczny i zarażąjący wszytskich optymizmem, mimo że mówił o sprawach ważnych i trudnych. siedziałam jak zaczarowana, kilka razy się wzruszyłam i wiele ze słów księdza zapamiętałam... to wręcz neimozliwe, że chory człowiek potrafi tak o tym opowiadac, ze ani przez moment nie masz wrazenia, że ma żal za to, co go spotkało. mówi spokojnie, wtrąca żarty, prowokuje do myślenia. i nie jest to łatwa wypowiedz, bo widac (i słychac), że boi sie tej choroby, ale jest z nią pogodzony i próbuje ją oswoic.zaadaptować ją do warunków życia. nie skarzy się, wiele od siebie wymaga (a ma dużą wadę wzroku, problemy z poruszaniem) i emanuje od niego dobro. nie unika trudnych tematów.
bardzo się ciesze, że mogłam w tym spotkaniu uczestniczyć. jesli tylko bedziecie miały okazję, skorzytajcie z tego.

poza tym dzisiaj miałam radę, wiele drażliwych tematów. jeszcze tydzień i zamknę temat szkoły. az nie moge uwierzyc, że to już! nie wiem, kiedy to przeleciało!!! no i staram się uczyć do egzaminu, ale mam tyle na głowie, że nie ogarniam:/

Anika bardzo chetnie bym wziela.udzial w spotkaniu z ks ale nie sadze, zeby w moim poblizu bylo :( Sezon juz sie zaczal ale z uwagi na fakt, ze zmniejszyla nam sie baza noclegowa pracy jest duzo mniej co niestety przeklada sie tez na zmniejszenie przychodow :(

reklama
anika
dzięki za relację. chętnie wzięłabym udział w taki spotkaniu. książki jeszcze nie zaczęłam. jest kolejna na liście.

czy któraś z Was ma wieści od Blue? sms-uję do niej, ale nie odpowiada. niepokoję się...

Do góry