reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ja mialam przed IUI badanie na chlamydie chyba... wiec pewnie tamte tez? eh ja musze zapytac lekarki jakie mialam badania robione i co warto zrobic i co moze byc jeszcze przyczyna niepowodzen.. poki co 12 dni do bety..
Wczoraj wieczorem mialam takie dziwne uczucie w brzuchu jak by mnie juz cos kopalo ;p chyba zasypialam i mialam sen na jawie ;p

Ja byłam w piatek u lekarza teraz czekam az mi się skonczy i ide na wymaz. Juz biore cilest za 2 tygodnie decapeptyl. Lekarka powiedziała, że ja potrzeuje dlugiego protokołu i mniej więcej w polowie listopada transfer. Ciesze sie ze w koncu ruszylo

Witam:-)
BŁONKA-Sony ma rację to są te wymazy z szyjki macicy w kierunku tych bakterii mi wyszła Mycoplasma i bakterie mlekowe także nawet in vitro by mi się nie udało gdyż przez te bakterie zarodek obumiera,a ja się dziwiłam czemu IUI dwa razy się nie udała ach normalnie mam ochote wygarnąc temu lekarzowi z Provity co o nim myślę ale szkoda moich nerwów niech się bogacą dalej na ludzkim nieszczęściu aż w końcu los się odwróci.

LOTINDA-a jaki koszt in vitro jest w twoim przypadku bo u nas to około 11.000zł może być mniej gdyż ja nie potrzebuje dodatkowych drogich lekarstw gdyż lekarz mi powiedział że jestem zdrowa,a mój m ma żołnierzyki także też nie jest źle mimo że ma małą ilość

Hej dziewczyny,
Ja narazie tylko się witam, postaram się wieczorem napisać coś więcej, a jest o czym :-).
SONY- :-(...ja baaardzo wierzyłam w Twój sukces...nie będę Ci pisać więcej, bo wiem jak to boli i słowa wiele nie dają, ale jesteśmy tu wszystkie razem!!!!!!
Mi też 3 IUI się niestety nie udała- jestem załamana.....

reklama
Do góry