reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen no szkoda ale zdrowie najwazniejsze! Popieram kwestie badan m bo jak Ty wyleczysz to on Cie bedzie zarazal i tak w kolko

To wyślę M na badania :) nawet o tym nie pomyślałam dziękuję :)
Aniko łącze się w bólu z papierami , jutro rada , jeszcze dwa weekendy na uczelni i awans zawodowy i jeszcze dodatkowe zajęcia ;/ ale od 29 w końcu dwa tygodnie urlopu :)

Emenems tutaj jutro też kciuki za Ciebie zaciskamy:) pieknych widokow!

Aniko Ty to masz teraz na glowie! Mam nadzieje, ze jutrzejsze wyjscie z tesciowa Cie odprezy:) w wakacje troche luzu to wstrzelisz sie z dzialaniami:)
Ja niedlugo zabieram sie za ksiazke ksiedza, wiec niebawem bede w temacie!

Marzen Anika madrze powiedziała, badajcie sie i kurujcie. Urlop wyjazdowy sie szykuje?

Marzen, chyba nawet dwa miesiące, a nie tygodnie ;)

Kasik, zdam relację ze spotkania i opisze wrażenia!

Niebajko, też nie moge się doczekac, kiedy to wszytsko porzucę i zacznę czytać :D

Anika a co to za spotkanie z ks Kaczkowskim? Raczej nie indywidualne? ;-)

Marzen gdy miałam grzybka to razem z M dostaliśmy leki więc faktycznie M też coś powinien dostać. A mogę zapytać co Ci wyszło w badaniach?

Co do zboczucha to też słyszałam że trzeba go ośmieszyć, ale myślałam że to taka ściema. Dziś nie spacerowałam bo latałam po sklepach więc nie wiem jak ma się zboczuch. Regularnych patroli policji nie będzie póki ktoś nie zgłosi to dzielnicowemu, a ja nie mogłam się tam dodzwonić. Powiedziałam kuzynowi, którego córka chodzi tam do szkoły, aby zgłosił to dyrekcji szkoły. Na szczęście niedługo wakacje :happy:

Smerfetko wyszła mi III i brak pałeczek kwasu mlekowego .
Aniko u mnie teraz dwa tygodnie bo później dyżur przedszkolny :/ w sierpniu mam chyba jeszcze 10 dni

A co tu tak cicho?????

Kupilam bilety w ciemno bo drozeja z dnia na dzien wiec w mysl zasady: jest ryzyko jest zabawa:-) przylatuje 9 lipca i zostaje tydzien. Mam nadzieje ze @ nie wytnie mi kolejnego numeru!

reklama
Kurcze dziewczyny, kompletnie na nic nie mam czasu ;-) przygotowania pełną parą. Jutro piekę jeszcze ciasta na poczęstunek dla gości w domu bo sporo rodziny będzie u nas. A później balony, wstążki itp. Ale powiem szczerze że juz nie mogę sie doczekać. Na pewno będę płakać ;-)

Kredko ja juz miesiąc temu wynajelam mieszkanie w Białymstoku od 7 lipca i tez mam nadzieje ze @ nie wywinie numeru. Później niestety jest gorzej a to jest fajna sprawa bo w miarę tanio za dobę i 200 metrów od kliniki także wszystko na miejscu.

Emenems ciesze się że u ciebie wszystko w porządku.

Do góry