reklama
zuzik85
Fanka BB :)
demollka2 super! Gratulacje!
Ja już po usg. Wszystko w porządku, od 3 dc zaczynam stymulację.
Ja już po usg. Wszystko w porządku, od 3 dc zaczynam stymulację.
Czesc Dziewczynki;-)
Demolka
Wielkie gratulacje. Wytrwali jestescie;-) i jak widac sie oplacalo;-)xaciskam kciuki zeby beta pieknie przyrastala&&&&&
Zuzik
Kciuki za ten cyklzaciskam&&&&
Kredko
To dzis masz hsg? Bo sie pogubilam, dobrze, ze nasza NIEBAJKA wrocila;-)
Aniko
Dziekuje za te mile slowa;-)
To startujemy razem w lipcu;-) troszke nas bedzie:-)
Dziekuje DIORE za podpowiedz. Jednak kupilam adndrovit plus, bo tanszy...a moj m z nadieniem i jego iloscia, ruchliwoscia etc nie ma problemow. Raczej problem tkwi w zmeczeniu i niskim libido wiec moze wystarcza.
A ja Dziewczynki jestem pieknie zjarana ;-) dawno juz nie mialam takiej opalenizny caly dlugi weekend byl piekny.
Zakupilam sobie ziolka ojca sroki nr 3 i mleczko pszczele, ktore podobno cudnie dziala;-) a mojemu m adrovit plus.
Stawiam na nature;-), a w lipcu zabiramy sie do dalszej walki;-)
Demolka
Wielkie gratulacje. Wytrwali jestescie;-) i jak widac sie oplacalo;-)xaciskam kciuki zeby beta pieknie przyrastala&&&&&
Zuzik
Kciuki za ten cyklzaciskam&&&&
Kredko
To dzis masz hsg? Bo sie pogubilam, dobrze, ze nasza NIEBAJKA wrocila;-)
Aniko
Dziekuje za te mile slowa;-)
To startujemy razem w lipcu;-) troszke nas bedzie:-)
Dziekuje DIORE za podpowiedz. Jednak kupilam adndrovit plus, bo tanszy...a moj m z nadieniem i jego iloscia, ruchliwoscia etc nie ma problemow. Raczej problem tkwi w zmeczeniu i niskim libido wiec moze wystarcza.
A ja Dziewczynki jestem pieknie zjarana ;-) dawno juz nie mialam takiej opalenizny caly dlugi weekend byl piekny.
Zakupilam sobie ziolka ojca sroki nr 3 i mleczko pszczele, ktore podobno cudnie dziala;-) a mojemu m adrovit plus.
Stawiam na nature;-), a w lipcu zabiramy sie do dalszej walki;-)
G
gość_forum
Gość
kredko trzymam kciuki za hsg, demolka gratulacje zuzik powodzenia a resztę cieplutko pozdrawiam :-)
kredka82
Fanka BB :)
Dziewczynki dzieki za kciuki ale trzymajcie je do czwartku;-) bo to dopiero w czwartek mam hsg :-)
Demolka zycze Ci zeby pieknie przyrastala i zeby szybciutko minely te dlugie miesiace oczekiwan na malenstwo:-)
Zuzik no to kiedy bedzie iui??? Trzymam kciuki:-*
Anika przynajmiej Twoje mysli skoncentruja sie na czyms innym wiec nie ma tego zlego:-*
Lumia ja licze na slonce jutro i w srode ale zobaczymy jak bedzie bo tez mi sie juz marzy opalenizna;-)
Prosze napisz co to jest to mleczko pszczele? Bo ja sie w tych wszystkich suplementach gubie:-)
Marzen no bedzie sie w lipcu dzialo i mam nadzieje ze tym razem po tylu niepowodzeniach co mialysmy przez ostatnie miesiace terazmusi byc dobra passa!!!!!
Beti:-*:-*
Demolka zycze Ci zeby pieknie przyrastala i zeby szybciutko minely te dlugie miesiace oczekiwan na malenstwo:-)
Zuzik no to kiedy bedzie iui??? Trzymam kciuki:-*
Anika przynajmiej Twoje mysli skoncentruja sie na czyms innym wiec nie ma tego zlego:-*
Lumia ja licze na slonce jutro i w srode ale zobaczymy jak bedzie bo tez mi sie juz marzy opalenizna;-)
Prosze napisz co to jest to mleczko pszczele? Bo ja sie w tych wszystkich suplementach gubie:-)
Marzen no bedzie sie w lipcu dzialo i mam nadzieje ze tym razem po tylu niepowodzeniach co mialysmy przez ostatnie miesiace terazmusi byc dobra passa!!!!!
Beti:-*:-*
reklama
G
gość_forum
Gość
my z CYCUSIAMI czujemy się niezmiennie dobrze, :-) ale niestety musimy tu leżeć :-(ale to dla dobra Cycusiów :-) ale i stąd trzymam za was kciuki :-) pytałam dzisiaj o badanie ,to lekarz powiedział,że im mniej podrażniają szyjke tym lepiej,ale w końcu kiedys będą musieli tam zajrzeć
Podziel się: