reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
emenems
ja mam 35 lat, nie sądzę czy spróbujemy jeszcze AZ, a nawet jeśli to i tak rok na liście kolejkowej musimy widnieć. także mamy tylko do zyskania.
zioła sroki? może spróbuję...

kupiłam dziś odżywkę regenerum do paznokci. zobaczę może mi zregeneruje po tej 8w1:-) bosz ale dziś zakupów narobiłam, a dobrze mi z tym:-D

reklama
Magda no ale pisałas ze i tak rok czekacie to wlasnie warto dla samej siebie sie tematem zainteresować - zaraz poszukam tych ziolek

Stacy proponuje zaczac czytac juz:-D jak chcesz spac:-) calosc mysle ze zajmie ok 6h zeby przeczytac. Ja doszlam w nocy do polowy i zasnelam:-)

Stacy no a co do plemnikow to moze jest jakis magiczny lek zeby one sie pojawily? Kurde przydalby sie jakis cud zeby choc ten jeden....

Magda:-* daj znac jak dostaniesz mikroskop bo jestem ciekawa opinii.

Lumia daj znac jak pecherzyk. Mam nadzieje ze juz go nie ma i jajeczko wlasnie sie zapladnia:-*

Cześć dziewczynki :) ja juz po pracy i zakupach. Myślałam że sobie odpoczne i tez coś poczytam ale siostra chora i jej małymi jade się zająć :)
Ostatnio mam takie tempo ze sama się dziwię ze jeszcze ogarniam wsio.
Lumio mam nadzieje ze juz pęcherzow nie ma :)

Magda no ale pisałas ze i tak rok czekacie to wlasnie warto dla samej siebie sie tematem zainteresować - zaraz poszukam tych ziolek

no dokładnie, dlatego nie mam zamiaru spędzić tego czasu bezczynnie.
Stacy proponuje zaczac czytac juz:-D jak chcesz spac:-) calosc mysle ze zajmie ok 6h zeby przeczytac. Ja doszlam w nocy do polowy i zasnelam:-)

Magda:-* daj znac jak dostaniesz mikroskop bo jestem ciekawa opinii.

to prawda, 6 godzin czytania, ale bez przerwy.

napewno dam znać. zacznę go stosować już od tego cyklu. ponoć trzeba go zrozumieć, więc nie będę zwlekała

MagdaM i to mi sie podoba, tak trzymaj :) Nadzieja jest zawsze, zobacz na Smerfete, iui jej sie nie udalo, ivf tez nie a naturals wyszedl. U Ciebie cos sie zadzialo bo juz ktorys raz beta nie byla zerowa. To daje nadzieje :) Mysle co Ci doradzic, co mogloby pomoc, hmmm a robilas nk i rozne przeciwciala bo nie pamietam?

Kasik byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podsunęła mi jakiś pomysł. właśnie na tym chcę się skupić. bo tak jak piszesz to był mój 3 transfer i za kazdym razem beta była między 15 a 17 , a później spadała. rozmawiałam z Blu i też doszłyśmy do wniosku, że musiała być implantacja ale później coś się dzieje.
nie robiłam żadnych przeciwciał. podpowiedz jakie zrobić?
zobaczę jeszcze co mi powie lekarka bo za dwa tygodnie pojadę na wizytę zobaczyć czy tam wszystko ok i posłucham co ona ciekawego powie.
narazie wertuję internet.

i może skrobnę do smerfety? z takim wielkim uśmiechem:-D

emenems
nie wiedziałam mogę się spodziewać co ciekawego powiedział?

reklama
Słuchałam dwa razy i ci pwiem ze go dobrze przygotowali - generalnie daje odpowiedz ale pod nia kryje sie wszystko - sprytnie

Do góry