reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny,

Ciekawa jestem tej książki którą polecacie, ciekawe czy jest w pdf na chomiku?

Mnie dzisiaj mało na forum, ale w końcu wzięłam się za swoja pracę magisterską. :rofl2: Niestety jestem głęboko w lesie. I jak w końcu nad tym nie siądę to będzie malusieńki problem. :-D

Zaskoczyłyście mnie z ta adopcją, nie wiedziałam że tak ciężko jest adoptować dziecko, a przede wszystkim że to takie koszty :szok:

Psychicznie przygotowuje się do in vitro. Gdzieś w podświadomości wiem że pewnie znowu się nie uda. Przecież tyle razy już się nie udało.

reklama
Stacy uda sie zobaczysz!!!!!

Na pocieszenie co do pracy mgr to Ci powiem ze ja konczylam pisac bedac za granica i moja promotorka nie uzywa komputera wiec kilkukrotne przesylanie pracy odbywalo sie poczta:-D czyli kazda kopia do poprawek zrobila 4000km:-D

Stacy my wierzymy, że się uda:)
Ja z moja mgr tez miałam przejścia, bo promotor sam po sobie poprawiał, aż w końcu oddałam pracę bez poprawek i mi przyjął:p

Anika, Magda jeszcze będzie dobrze, musicie być silne, cholera wszystkie musimy być!
emenems, ja myślałam,że tylko w filmach "adoptuje" się dzieci za pieniądze. To dyskwalifikuje wiele par, których po prostu na to nie stać.
Stacy, jestem z Tobą..też właśnie zaczynam pisać magisterkę. Dopiero mam zatwierdzony plan pracy przez promotora. :D ale jeszcze mam rok do obrony więc zdążę..
Co do mojej iui, to w ogóle o tym nie myślę, mam głowę zajętą maluchem. Trochę pobolewa mnie brzuch ale to pewnie po dupku. Jestem też płaczliwa (co u mnie dziwne) więc też zwalam o na dupka.

Diore - rządowego ivf tez nie zrobisz jak stałej pracy nie masz - tu chodxi o to ze ma cie byc stac na dziecko....

Ale mnie sen dopadł. Czuje się jakbym obuchem w głowę dostała. Dziewczyny myślę czy jutro iść na betę, bo zrobiłam kolejny test i jest negatywny. Wiec cuda do jutra się nie zdaza:/

Ostatnia edycja:
reklama
marzen - te testy czasem różnie wychodzą, ja osobiście im nie wierzę. Zrób betę będziesz spokojniejsza. :tak:

Co do prac magisterskich, też różne cuda słyszałam. U mnie na razie spokojnie i oby tak zostało. Trochę nadrobiłam, jutro też będę kwitnąć. :tak: Naszło mnie na jabłecznik sypany, więc raz dwa i już jest w piekarniku. :-)

Diore - mam nadzieję, że to nie objawy po dupku.

Do góry