reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czekam z niecierpliwością na wiesci od Blue i jej crio..

Smerfeta Twoj post mi umknal:/czasami nie ogarniam tej apki posty sie mieszaja, ucina.itd..:/ u mnie tez bylo ciągle "cos"... albo ze mna, albo losowe zdarzenia.. przed ivf tez..jedna torbiel, druga..trzecia..
Oby tych przeszkod los nam stawial jak najmniej, a Twoj naturals, to wspaniały cud:) i u Aniki ma szanse sie wydarzyc!!! za co mocno zaciskam kciuki:)

reklama
Magda - no ale wiesz, rozważaliśmy ta opcje i byśmy chyba kredyt brali tutaj bo w Polsce tak popieprzone prawo ze nikt mi dziecka za granice do adopcji nie ma

Za dziecko :D
Tak w skrócie .. To zawsze sa adopcje zagraniczne z tajlandi Chin Afryki itp. No i za procedury ściągnięcia dziecka tutaj

Sa ale takich adopcji to tu nie ma bo tych dzieci praktycznie nie ma do adpocji norweskich,sa ew w rodzinach zastępczych

Emenems to samo u mnie tzn tez nie ma dzieci do adopcji:-( a chetnie bym przygarnela... ale u mnie nie ma opcji "kupienia"

reklama
niebajko
książka jest bardzo mocna. ja mam ciary i łzy czytając ją. ale każda strona uświadamia nam że jesteśmy dziś, tutaj...
polecam każdemu kto zatracił sens życia, kto szuka drogi, kto potrzebuje kopa...

Do góry