reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen, a kiedy gin kazał Ci zrobić test? do kiedy masz rozpisany duphaston?
ja jestem za testowaniem 13-14 dni po iui, wczesniej mozna się niepotrzebnie zdołowac, ze test nic nie wykazał, a te 3-4 dni nie zrobią Ci różnicy, a wynik będzie wiarygodniejszy.

dzwonili z kliniki. leki mam przyjmować bez zmian a kolejne określenie hcg we wtorek. ale mam zawrót głowy... aż mnie zemdliło:-(

laski ja tylko na chwilę,bo tyle się dzieje. Zabieg miałam dziś po 11, na pęknietym pęcherzyku,na naturalnym cyklu,a wczoraj był taki ładniutki jeszcze ten pęchol. Jednak dobrze znam swoje ciało i wiem kiedy owu. Lekarz powiedział,że dobrze,że przyjechaliśmy,bo jutro byłoby za późno. Ucieszył się też,że zrobiliśmy wczoraj pukanko, bo ciągle były plemniki w pogotowiu. Tym razem od jutra mam brać dupka dwa razy po jednej tabletce,az do wystąpienia okresu. Nie wiem co wyjdzie z zabiegu bo chwile po, dowiedziałam się,że rodzi mi się bratanek. Jak wszystko pójdzie dobrze jeszcze dziś będzie na świecie!!! Jestem taka podekscytowana,że nie myślę o sobie, a o tym,żeby poród przebiegł bez komplikacji.

Magda nie załamuj się jeszcze i bądź dobrej myśli!!!

diore
wspaniałe wiadomości. to napewno znak. miejsce dla ciężarówki w Twojej rodzinie się zrobiło. i tą oto ciężarówką będziesz Ty:-D

Magda, postępuj wg wskazań lekarzy! bądźmy dobrej mysli:) dzieję się pod Twoim serduchem - uwierz!

Diore, no to teraz kilkanascie długich dni przed Tobą, ale tak jak pisze Magda, masz spore szanse wskoczyc na meijsce ciężarówki w Twojej rodzinie :)

Magda ale niespodzianka :) wchodzę a tutaj takie dobre wieści :)trzymam kciuki żeby beta pięknie przyrastala jak dla mnie wynik 17 jest Oki :) u mnie po nieudanym transferze nigdy nawet 1 nie przekroczyło, głowa go góry kochana:)

reklama
Diore mialam Ci wczoraj pisac ale nie chcialam Cie denerwowac bo przy mojej ostatniej iui bylo doslownie identycznie ze bol owu ze piekne dwie krechy zaraz przed usg i ladny pecherzyk i kazala mi przyjechac ba nastepny dzien mimo ze mowilam jej ze ja czuje ze to juz. Bylam za malo pewna wtedy zeby walczyc o swoje i moim zdaniem pecherzyk peknal wieczorem i dopuero na drugi dzien byla iui. Ja tam nie wierze ze jajo 24h daje eade i moj gin mowi to samo ze to pare godzin i koniec. Wiec jak napisalas o objawach od razu pomyslalam ze peknie predko ale nie chcialam Cie mocniej stresowac. Dobrze ze bylo przytulanko bo bylo ono w najlepszym jaki moze byc momencie!!! Trzymam mocno kciuki za Ciebie i wierze ze sie uda:-*:-*:-*

Do góry