reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Diore A więc co lekarz, to inne wymagania. Ja przed każdą inseminacją mam mieć aktualne badania wirusowe i wymazy. Z tym, że wirusówkę mam ważną 3 miesiące, a wymazy 6 miesięcy.

reklama
Niebajko
:-*
Pieknie to ogarnelas;-) widze, ze razem z Toba i Enni bedziemy w czwartek zdawac relacje;-)

Pole
Halllo! Czemu nic nie piszesz...?:-(

Aniko
Jak tam, pecherze rosna?;-)

A co do badan. Ja zrobilam przed pierwsza iui wirusowke, a cytologia, wg mojego gin jest jeszcze wazna (rok). Od tej pory nie kaze mi powtarzac badan...
A tak swoja droga to ten rok mija w czerwcu wiec musze pamietac, aby mi zrobili...;-)

Beti no to moze sie dzieciaki miejsxami pozamienialy:-D

Niebajko no mysle ze w tym tyg ale tu to sie moge wszystkiego spodziewac! A z drugiej strony to sie zastanawiam czy na przyszly miesiac tego nie przelozyc bo i tak w czerwcu nie bede robic inseminacji ( pisalam Wam ze od stycznia czelalam na wizyte w sprawie zatok i wypada w okolicach mojej owu) a gdybym w czerwcu zrobila to hsg to na lipiec bym byla prawie przepchana:-D

Diore no pieknie rosnie!! To szybko bedzie owu! A laparo nie bedzie wogole potrzebne zobaczysz!!!!!!:-*

Wchodzę tu dziś w poszukiwaniu wiadomości od dzielnej Pole i znalazłam.
POLE WIELKI SZACUN, PODZIW I KCIUKI DLA CIEBIE. M NA PEWNO JEST Z TOBĄ I PATRZY Z GÓRY JAK PISZESZ. I NA PEWNO BĘDZIE CÓRECZKA.

Emenems i tobie się udało. Czekałam aż się odezwiesz bo jakoś w tamtym roku podobnie pojawilysmy się na forum. Gratuluję. Dołącz do ciężarówki po in vitro. :) :*
Pozostałym staraczkom życzę powodzenia. Nie śledzę was za bardzo macierzyństwo pochłania

Emenems zarówno ja, jak i moja koleżanka, zaszlysmy na dostinexie. Co do nospy to fakt że może powodować obniżone napięcie mięśniowe ale na ciezarowkach po ivf może tylko jedno dziecko ma obniżone napięcie a chyba każda po ivf na tamtym wątku brała nospe więc nie taki diabeł straszny ;-)

Smerfeta jeżeli piszesz o moim Nikodemku to na pewno nie z nospy ani z żadnych innych leków przeciwbólowych bo w ogóle w ciąży nie brałam. To raczej z tego niedotlenienia przy cc. Buziakkkk

Beti39
a ja sobie pomyślałam, że teraz chłopczyk podkurczył nóżki żeby dziewczynka mogła rozprostować :-D dobrze, że oba maluszki kopią i daje Ci to spokój:tak:
niebajka
koniecznie powiedz tej kosmetyczce, że skaszaniła zabieg. musi wiedzieć, żeby więcej takich błędów nie popełniać

anika
no szkoda z Tą wycieczką, ale cóż już tak jest. są rzeczy ważne i ważniejsze:-)

emenems
czekam na wynik Twojego hcg, ale jestem przekonana, że to tylko formalność

Pole
???

udanego dnia dla Was wszystkich:-)

reklama
Hej Dziewczyny:) jak Wam dzien mija? U mnie ma byc dziś 25 stopni:))
Z oczami lepiej... idzie ku dobremu. Napisalam do mojej oprawczyni na fb.. zobaczymy czy raczy cos odpowiedziec;)

Pole czekamy tu na jakies wiesci...:)

MagdaM jak sie czujesz? Kropki sie wierca?

Milego dnia!:**

Do góry