reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anika na bank jestes ich najulubiensza Pania, wiec co sie dziwic ze uczen tak wyskoczyl;) Biedne dzieci
.. I Ty też! bo pewnie masz poczucie,ze ich zawiodlas:(( przytulam mocno!
Spryciula z Ciebie, ze go tak urobilas:)
Licze, ze z oczami bedzie, jak u Ciebie:)
@ ani widu, ani slychu? Tarabani sie wciaz powoli?:/

Dziewczyny na watku ivf pojawila sie informacja o bezplatnym in vitro w Klinice Bocian. Poza rzadowka, w ramach jakis badan.

Ostatnia edycja:
Niebajko
Bidulko Ty. Kuruj sie tam Kochana;-)
A czy mozesz ta liste wkleic, bo ja z moim zaplonem, dalej nie korzystam z aplikacji i ciezko mi powracac do poprzednich stron..:p

Beti
Cudowne wiesci!!!! ZazdroszcE, oczywiscie pozytywnie:-)
Ohhh jak ja bym chciala uslyszec i zobaczyc moje malenstwa....:-(

Lumia obiecuje się kurować! Już czuje, że mi lepiej!

Jasne, że wkleje, bardzo proszę;)

MAJ

13 - Emenems - piękny wynik hcg!

14 - enni - wizyta u gin prowadzącego
14 - lumia - podglądanie pęcherzyków
14 - niebajka - ustalenie dalszego planu działania/crio
14/15 - diore - iui
18 - stacy - iui
19 - Pole - I piękna beta!
21 - marzen88 - I testowanie
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna

anika11 - iui
kredka 82 - hsg

CZERWIEC
1 - Beti39 - II badanie prenatalne

Teraz mam ogolnie sraczke organizacyjna... Byłam dzis u tego rodzinnego ale dopiero wiecxorem ginekolog do ktorej mogłam zadzwonic był dostępny bo wrocila z urlopu ona chce znac wyniki estradiolu... Hmmm zapomnialam wziac wyniki z zeszłego poniedziałku i nie wiem czy mi dzis na samo hcg pobrali czy tez na estradiol....

Musze jutro sie jakos z roboty urwać i jechac po te wyniki.

Wstępnie mam brac 3x2 duphaston - to nie za duzo ?

Emenems chcialabym pomoc z tym estradiolem.. ale nie wiem kompletnie po co teraz mialabys go badac..:(

Ja duphaston bralam 3x1 10mg;) ale do tego jeszcze luteine, a Ty chyba jej nie bierzesz?

reklama
Nie , bede sam duphaston jak lutinus sie skonczy.
Nie wiem czemu teraz tez estradiol no ale skoro chce to bede pytac :)

Do góry