reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Oby szybko pomogło.
Ej no co za różnica ze od sztucznych rzes? Takie samo uszkodzenie oka jak z innych powodów .... Nie przejmuj sie .

Wazne ze jest postęp

reklama
niebajka,mam nadzieję,że to nic poważnego!
Właśnie wróciłam od lekarza. pęcherzyk 13mm 7dc, po dodatnim teście owulacyjnym mam zrobić sobie zastrzyk ovitrelle, na drugi dzień zabieg iui. Myślę,że będzie to w czwartek lub piątek. Będzie to nasze ostatnie na razie podejście do iui. Jeśli się nie uda, w czerwcu mam mieć laparoskopię żeby skontrolować drożność ew. wykluczyć endometriozę i jakieś jej ogniska. Prof wykona ją osobiście na NFZ. Co dalej? Zależy od wyniku laparoskopii, tak powiedział prof. Albo zrobimy wakacyjną przerwę i we wrześniu spróbujemy znów iui, albo przygotowujemy się do jesiennego in vitro..
Tak, czy siak mój optymizm powoli się wyczerpuje...Dziś się upiję,a co!

Dziękuję Wam za wsparcie! :*
Mam taka ulge psychiczna ze poszłam do tego lekarza.. zwyklymi kroplami raczej bym sie nie wyleczyla :p

Oby szybko pomoglo i wtedy bez bolu bede mogla rozpisywac kalendarz:D

Może dr byl zawiedziony, ze nie przyszłam z urwana powieka, amputowana rogowka albo cos :D

Kocham takie przygody! Do programu "chce być piekna" raczej sie nie zglosze:D

Diore super, ze jest taki piękny plan!
Czy moge dopisywac Cie do kalendarza?

Pada mi telefon :(

Ostatnia edycja:
Niebajka to sie zalatwilas z tymi rzesami. Od razu mi sie przypomnialo jak ja 3 dni przed slubem zalozylam kolorowe szkla kontaktowe, zeby przyzwyczaic oczy. Wczesniej juz nosilam ale z innej firmy i mialam kilka tygodni przerwy. W ciagu pol godziny nabawilam sie takiego zapalenia, ze myslalam, ze do slubu w przeciwslonecznych okularach pojde ;) Cale szczescie szybko mnie.przyjal okulista i jakies kropelki od razu pomogly. Rzesy robilam ponad rok i nigdy nic mi sie nie dzialo.

Niebajka - podrażnienie chemikaliami to poważna sprawa nie wazne czy rzęsy czy wybuch w laboratorium

Kasik a jakie Mialas ? Bo ja planowalalam sobie kolorowe zamówić ... Przestraszyłas mnie :D

Niebajka, teraz jak masz lek, będzie juz tylko lepiej.

Diore, do trzech razy sztuka. Trzecia próba, będzie tą szczęśliwą. Tak samo jak u Kredki :-)
Ja czekam na @, dziś 31 d.c. Godziny dzielą mnie od @. Ten cykl był takim spontanicznym naturalsem, dzisiaj skusiłam się na sikacza. Krecha grubiutka, ale tylko jedna.;-)

Zuzik no to dzialamy dalej. Moj @ juz sie skonczyl na szczescie i teraz nie pozostaje nic innego jak czekac na hsg. Odpoczynek psychiczny od iui mysle ze mi dobrze zrobi:-) no i w lipcu mam nadzieje ze 3 proba sie odbedzie:-)

reklama
Do góry