reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka ja po tym drugim razie tez tak mowilam po co mi to bylo jak swoje mam ladne i tez macham po okularach przeciwslonecznych:-) ale my baby to takie glupie czasem jestesmy i musimy sie na wlasnej skorze przekonac:-)
Jedyne co Ci moge jeszcze doradzic to jakbys je chciala sciagac to odczekaj az podraznienie minie bo ten srodek do sciagania to piecze bardzo.

Beti no a jaka plec jednego bobasa bo nie pamietam?

Emenems ja to sie boje ze jak kiedys sie uda i uslysze serduszko to bede tak wyla ze wzruszenia ze beda musieli mnie uspokajac.

reklama
Anika ja tez mam alergie na niektore kosmetyki wiec tez musze byc ostrozna. A podraznoine oczy to masakra.

jeden to chłopczyk,drugie za kazdym razem podkurcza nóżki i nie widać,po cichu liczymy że się chowa to wstydliwe i może dziewczynka :-D zresztą nie ważne byle zdrowe!!!!!! ja jak usłyszałam serduszko to wyłam jak krowa,ale jak po trzech tyg,okazało sie że sa dwa serducha to już wyłam jak dwie krowy a może i wół :-D mega uczucie,ale juz nie długo Kredko i Ty takie usłyszysz :-)

Beti - gratuluję dzieciaczków. :tak: Ja jak zobaczę dwie kreski będę wyć a co dopiero usłyszeć serduszko. Przeżycie zapewne niesamowite.

niebajka - nie wiedziałam, że rumianek może tak podrażnić :no:

Stacy tak rumianek moze podraznic!

No i mysle ze kazda z nas jeszcze tych bezkropkowych bedzie wyla i przy kreskach a przy serduszku to juz nie mowie:-)

reklama
Kredka, wysoka prolaktyna negatywnie wpływa na owulację, wręcz może ją blokować. stres dodatkowo winduje prolaktynę. Sprawdza ja się, robiąc badanie z krwi. Jeśli wyjdzie podwyższona lub za wysoka, lekarz zaleca leki - ja biorę bromergon, dziewczyny łykały tez diostinex

Do góry