reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dokładnie - nie martw sie kredka , prolaktyna to pierwsze co co sie sprawdza w badaniach krwi pewnie juz Mialas robione.
Kobiety karmiące maja wysoki poziom prolaktyny s ze ta blokuje owulacje, stad sie bierze powiedzenie ze jak sie karmi piersią to nie mozna żaba w ciąże.
Ale to raczej słaba antykoncepcja :)

reklama
No o dodam ze to hormon wydzielany przez przysadkę mózgowa wiec pierwsze co po badaniu krwi miałam rezonans czy nie ma tam nieprawidłowości a dopiero potem leki.

Anika jak tolerujesz bromergon? Ja pierwsze pol roku ok potem był koszmar.... Odstawiłam na sile bo lekarz kazał brac, ale prolaktyna juz nie skoczyła :)

emenems, biorę pól tabletki na noc i ide spac. staram się wziąć bezposrednio przed pójściem do łózka, bo jak zwlekam z tym zbyt długo, to zaczyna mnie mdlić i czuję się fatalnie :/ mój sposób to przespać ;) innych dolegliwosci nie mam albo nie zauważyłam! a co Tobie sie działo?

Dokładnie to samo..... Po jakies 40/godzinie od wzięcia mdłości i bóle głowy masakra, potem juz czułam sie tak od rana do wieczora . Ja po całej brałam, az mnie wzdryga jak se przypomnę :D
Dostinex fajny bo tylo pol tabletki tygodniowo ale coz, lekarz powiedxial ze jak chce dxiecko to nie dostinex ...

Kredko własnie wiem, że od tego płynu bardzo pięką oczy..:(yhh.. dlatego czekam z nadzieją, że oczy sie może trochę uspokoją..

Kochane, stworzyłam dla nas małą pomoc, jeżeli kogoś pominęłam, coś pomyliłam, to przepraszam! I czekam na informacje uaktualniające;) będe edytować!

Jutro ważny dzień dla Beti39 i Emenems :) Powodzenia i trzymamy kciuki!

MAJ

11 - Beti39 - usg maluszków
11 - Emenems - II piękna beta!

14 - enni - wizyta u gin prowadzącego
14 - lumia - podglądanie pęcherzyków
14 - niebajka - ustalenie dalszego planu działania/crio
18 - stacy - iui
19 - Pole - I piękna beta!
21 - marzen88 - I testowanie
29 - Emenems - usg serduszkowe
29 - anika11 - wizyta rejestracyjna

Beti 39 - badania prenatalne