reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole jak u Kasik na myśl o Tobie bociany klekoczą to będzie się działo. co do spotkania... przytulam...

reklama
Emenems no gratulacje :) super że za pierwszym razem Ci się udało:)życzę spokojnej ciąży bez krwawien :tak:

Dziewczyny u mnie jest jakoś 5 tydzień ciąży a ja ledwo wchodzę w spodnie :( praktycznie zaraz po transferze mnie wysadzilo, czy to hormony tak działają? Przecież to za wcześnie żeby rósł brzuch,wyglądam jak w piątym miesiącu a nie tygodniu

Stacy - ja mam rocznice 13 maja to przyszła środa i wyniki drugiej bety beda :)
Taki sam plan mialalm poki co sie po cichu spełnia !

Tobie tez tego zycze!!

emenems - mam nadzieję, że się uda.

Od jutra zaczynam stymulacje puregonem i tak co 2 dni po 75 j. Mam pytanie, na razie po owu brałam dupka. Po którym czułam się fatalnie, a raczej ciążowo. Nie chce już przez to przechodzić. I tak się zastanawiam czy luteina nie jest lepsza. Ma któraś jakieś porównanie?

Po jakim czasie od IUI brałyście dupka?

Pole, niech się tam dzieciaczki wgryzają :) a Kiciuś szykuje się na rodzeństwo! oszczędzę biedaka i nie dam mu tych sprawdzianów, bo by niestrawności dostał i głupoty uczniów długo by trawił ;) a co do nazewnictwa - zawsze będziesz żoną M!!! i to jest najlepsza nomenklatura dla Ciebie!!!

Enni, trójpak rządzi się swoimi prawami, więc i spodnie dziwnie za male... a powaznie, to pewnie od tych hormonów, które łykasz i któe teraz w podwójnych dawkach produkujesz:)

Marzen, życzę Ci spełniania :)))) niech szybko miną Ci te dwa tygodnie!!!! Ty bedziesz testowac, a ja podchodzić do iui! więc ja raczej w czerwcu betę bedę robic...

Stacy, ja brałam czasem to, czasem to, po żadnym z tych leków nie miałam skutków ubocznych i dobrze je tolerowałam, raczej moje info Ci nie pomoże :/ stymulowałas sie puregonem już? ja też mialam dawkę 75j, ale codziennie. urosły mi na tym 3 pęcherzyki.

Magda, przytulam Cię! dzielna babka jesteś i doczekasz się bycia mamą! nie może być inaczej!!! ale fakt, trzeba się oczyszczać, więc wypłacz się i bedzie lepiej ;)

ja jeszcze tylko jutro duphaston, czekam na @ i start!

Stacy mi jak za pierwszym razem dali dupka to po 3 dniach mialam zaczac brac.

Co do rocznic to my tez 13 tylko dopiero za kilka miesiecy:-( mam nadzieje ze az tyle nie bede musiala czekac!!

Enni mi za pierwszym razem po tak brzuch wywalilo ze w rozpietych spodniach wracalam! Moze to po jakis lekach?

Niebajko
No wlasnie to, ze sono jest mniej dokladne to caly czas mi lekarz mowil;-) ale zmartwilas mnie tym, ze przy okazji nie "przetyka" jajowodow...
Wlasnie siedze i szukam w panu googlu co i jak z ta droznoscia:p

Lekarz caly czas mi potarzal, ze rtg jest okladniejsze, ale stwierdzil, ze jak tak bardzo chce to zrobi mi sono, bo i tak wierzy w to, ze z droznoscia u mnie ok.

reklama
anika - przy 4 IUI brałam CLO, teraz przy 5 już purogen i miałam dwa pęcherzyki. W jakich dniach cyklu brałaś? Miałam nadzieję właśnie na 3 pęcherzyki. Ciekawe jest z tym dupkiem, w Warszawie brałam kolejnego dnia, a w Bocianie IUI miałam rano i wieczorem miałam już wziąć.

kredka - na pewno nie będziesz tak długo czekać. :tak:

Do góry