reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Smerfeta zdjecia ciazowe odebral mi brat bo nie bylam w Elblagu od porodu, jutro mama u niego bedzie wiec mi przywiezie. Brat mowil, ze szalu nie ma no ale jaka modelka takie zdjecia ;) Z praca to chodzi mi o to, ze bede musiala sama oplacac zus, wczesniej bedac na etacie ojciec za mnie placil a ja z dzialalnosci placilam tylko zdrowotne.

reklama
Smerfeto
Alusia dziewczyna jak malina.
Do tego te minki, te pozy. Bardzo plastyczna buźka do zakochania.

Moga byc i dziki i tygrysy i boćki do wspólnego worka, co tam kto spotka na swojej drodze niech nam dobrze wróży.
Wykluczone sa tylko wiewiórki z wścieklizną...

No wlasnie Kasik, przeciez chomika trzeba odwołać z wczasów, zeby sie wziął do roboty...
Chomik do nogi!
Chyba nie skutkuje, trzeba by mu jakiej kukurydzy na przynętę wysypać...
A pamietam, ze ktos kiedyś piekł dla chomika ciasto, nie wiem czy nie GizaS.

Witam,

Ja nad ranem miałam takie "brudne" plamienie. Czekam, aż się rozkręci. :tak:

Za godzinkę jadę z bratem wybierać garnitur, w czerwcu ma ślub.
U nas jest pełno bocianów, każdego proszę o dzieciaczka. Niestety chyba za cicho mówię. :-D

hej..co do bocianów to ja w tym roku widziałam już mnóstwo ale żaden do mnie nie zawitał..może leciały do Was? :D

Zrobiłam wczoraj z rana sikańca i dziś powtórzyłam, bo wychodzą dziwne.. zamiast drugiej różowej, pojawia się widoczna biała kreska i to na obu testach. Nie takie,że muszę się przyglądać pod światło, po prostu białe na blado-różowym tle z blado-różowymi brzegami, które widzi m, widziała wczoraj moja siostra. :crazy: Nie wiem czy to fabrycznie tak jest, czy o co chodzi?? :eek: test,który zrobiłam w sobotę miał ewidentnie tylko jedną krechę. Kurczę już mnie to wkurza, albo powinna być ta krecha, albo nie. Tylko złudne nadzieje się tworzą przy takich wynikach. Miałam dziś odstawić luteinę i czekać na @ ale się powstrzymałam. Jadę zaraz na betę i wieczorem sprawa będzie jasna.

Kredeczka, a Ty testujesz?
Pole,aż nie wierzę w to co piszesz, to niesamowite. Jesteś bardzo silną kobietą, będzie dobrze.
Anika, ja w sobotę ocaliłam ciężarną samicę zaskrońca, przed ostrzami kosiarki.. :D
Beti, wypoczęłaś? :D
Marzen, trzymam & za pęcherzyk :)
lumia, obyś mogła podejść do iui w maju &
Stacy, następnym razem się uda
Magda, Twój plan uważam za idealny ;)

Cieżko ogarnąć forum po kilku dniach nieobecności, więc jeśli kogoś pominęłam, przepraszam :)

Diore no to jak to ten sam test co przedtem i jak jest na nim choc troche innaczej to moze sie udalo! Idz na bete a my tu bedziemy czekac z zacisnietymi kciukami:-* i daj nam od razu znac!!! Jestem z Toba myslami:-*

Ja wczoraj nie testowalam ale dzis zrobilam i nic. Zrobie jeszcze za dwa dni. Natomiast nie wiem czemu mam dziwne nawet nie wiem jak to opisac bo to nie bole ale cos dziwnego w podbrzuszu i zaczely mnie troche bolec piersi tak jak na @ wiec nie wiem czy moze wczesniej przyjdzie skoro owu byla wczesniej? Juz sie wczoraj zastanawialam ze moze to przepuklina???

Pole Gizas moze przechwycila chomika bo w koncu jej sie udalo ;) i jest juz w 18 tc. Zaraz ja zlapie na innym watku, zeby przekazala gryzonia dalej bo jest kolejka potrzebujacych.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry