reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole, trzymam kciuki, zeby wszystko poszło zgodnie z planem albo tak, by sukces był ;) owu w 29dc, niezły z CIebie numer! odlewy nic przyjemnego, ale dobro wyższe temu przyświeca, więc nie ma co. wierzę, że Twój M nad tym czuwa i on już dla Was dobry plan ma - będzie córeczka, Kiciusiowa siostra :) cieszę się bardzo, że do nas wróciłaś!!!

Diore, pewnie wiesz, że najwieksze stezenie hcg jest rano? póki co kciuków za Ciebie nie puszczam ;)

marzen, na pewno stresy nie są obojętne dla naszych organizmów :/ a ta szwagierka, ile ma lat? trzeba takie sprawy na bieżąco załatwiac, co by nie myslała, ze bedziesz po niej sprzatac

a maj, to piekny miesiąc na zachodzenie w ciążę, więc wróżę nam tu sporo dzieci!

reklama
Dzieki za dobre słowo. Szwagierka ma 18 lat i jest straszna corunia mamusi:/ nawet spojrzeć nie można. Powiedziałam teściowej ze jak jej nie pasuje to możemy się wyprowadzić .

Pole 5.5 super data, moja przyjaciolka 6 lat temu tego dnia urodzila Victorka :) Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie Victoria ;) Pamietasz jak zadzwonilas do mnie, ze w mojej kwiaciarni Cie oszukali i sprzedali Ci niebieska wstazeczke zamiast rozowej i dlatego urodzilas synka? Tym razem zaopatrze sie w kilometry rozowej wstazki ;)

Magda super, ze idziecie leb w leb z Pole, bedziemy mialy na forum podwojne powody do radosci :) Juz trzymam kciuki za Was obie. My ze Smerfeta zrobilysmy Wam miejsce na ciezarowkach :)

Ostatnia edycja:
Pole, mój brat urodził się 5.05 i ma w życiu wielkie szczęście.... neich to będzie też radosny dzień dla Ciebie :)

Smerfeta, bo Wy świeżo upieczeni rodzice jesteście bardzo wrazliwi na płacz ukochanej coreczki, wiec się nei dziwię, że łzy Wam poleciały na szczepieniu :) pewnie sporo jeszcze takich momentów przed Wami - momentow, których bez Aluni, by nie było, wiec na tym polega ich wartość:)

Kasik, a jak Ci interesy idą? wiem, ze w momencie narodzin Juniora wszytsko zeszło na drugi plan (i dobrze!), ale pytam z ciekawości;)

Magda, razem z Pole przetrzecie szlaki dla majowych starań i nasze wszytskie dzieciaczki będa miały podobną datę urodzin :)

wiecie, co - ale się cieszę, że "stara gwardia" tak się ożywila :)

Anika tak to prawda praca zeszla na dalszy plan :) Interesy ida jako tako, szalu nie ma bo wiadomo, ze panskie oko konia tuczy ale nie jest zle. Ja stracilam prace, tzn jestem na macierzynskim ale mojego stanowiska pracy juz nie wiec nie mam gdzie wracac.

Cześć!
u mnie daty też ładnie się pokrywają. 13-tego marca to dzień urodzin mojej mamy, tesciowej brata i teraz jeszcze Alusi. 13-tego w piątek urodził się też mój brat, tyle że w grudniu :)

To prawda na ciezarowkach z Kasik przygotowalysmy miejsce dla dwóch nowych mamusiek po ivf więc Pole i Magda - to jest dla Was znak :-)

Kasik jak to straciłas prace? Jak szefowa może stracić prace???

Diore witaj! Robiłaś dziś test z porannego moczu? Bo wieczorem w tak wczesnej ciąży zupełnie nic nie wyjdzie. Trzymam kciuki!

Dzień doberek,

marzen współczuje Ci takiej szwagierki. :szok: Jak można nie sprzątnąć za sobą toalety?

U nas dzisiaj słońce, trzeba wykorzystać. :tak: Wczoraj troszkę wypiłam, wpadła do nas siostra męża.
Nadal bez @, i naprawdę dziwny ten cykl bo nic jej nie zapowiada. Przy pozostałych IUI przed okresem miałam buzie w syfach, i mimo że miałam nadzieję to wiedziałam że raczej jest po wszystkim. A teraz jak u niemowlaka. :eek: No nic czekam nadal.

Magdo poniewaz ja nie jestem na biezaco a moze to pisalas, ale jakbyś mogła cos wiecej...
Było by mi raźniej...
Jak rozumiem Twoje pewnie zamrożone w 5 dobie stad taka roznica, bo chyba nie każą Ci odlewow robic przed owulacja?

tak dokładnie moje są 5 dniowe. czy ja mogę je nazywać moje?? czy to dobrze, że wyparłam ze świadomości, że są adoptowane?? czy ja muszę o tym pamiętać??:zawstydzona/y:

reklama
Do góry