reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam Was dziewczyny w ten piękny słoneczny dzień
Ja mam dziś 30-te urodzinki mężusia więc torcik prawie gotowy, sałatka zrobiona i wzięłam się za sprzątanko, bo wieczorkiem z rodzinką posiedzimy
SYLHA ja też jak ta 3IUI się nie uda, to od razu przygotowuje się do in vitro(nie czekam tylko działam, bo jak piszesz to tez troszkę potrwa)
Kurcze moja owulacja nastąpiła w 12 dniu wiec 14 dni od IUI wypada we środę, ale nie będzie to nawet 28dzień cyklu(a zwykle mam co 31 dni)więc albo bete zrobię w piatek albo w poniedziałek zależy czy wytrzymam hehe albo ubiegnie mnie ta okropna@-zobaczę
Miłego weekendu Wam życze
Sylha szybko zleci do 14 i sobie odpoczniesz od tej okropnej pracy i fajnie, że poprawiłaś sobie humor wczorajszymi zakupami

reklama
Magdusia- to najlepsze życzenia dla męża. Zapal mu 1 świeczkę na torcie, niech przed zdmuchnięciem pomysli 1 życzenie i oby się spełniło!!!!A jakie to sami najlepiej oboje wiecie:-D.
A ja jak wrócę do domu, to pranie i muszę w końcu po ocieplaniu okna umyć!!!!
Błonka, a ty kiedy miałaś normalnie regularnie @ dotać??!
Ja też teraz mam cykle pomieszane, teraz miałam 25dni, w wczoraj w 9dc moje pęcherzyki były jeszcze małe i inseminacja wyjdzie mi raczej w 14dc, a ostanio była w 12, pewnie przez to napięcie, oczekiwanie, hormony to się tak dzieje.

sylha ponoc im pozniej owu tym lepszej jakosci pecherzyki bo rosna powoli i "dokladnie"
ja mialam termin na wczoraj ale jakos przestal mnie bolec brzuch... ;/

Błonka- ja myślę, że to siedzi w psychice- czekasz na okres lub jego brak- czego Ci baaaardzo życzę, ale jest to forma napięcia i ogranizm zaczyna różnie reagować, tak jak u mnie jeszcze pół roku tem miałam @ jak w zegarku co 29 dni, raz na 6 cykli co 30...teraz raz 25 raz 32.
PS. jak zrobiłaś suwaczek ,że ci odlicza od- chodzi mi o wasze ślubowanie, bo znajduję same, które odliczają do...

znaczy wiesz... nie siedze i nie czekam, caly czas cos tam robioe, zakupy obiad troche sprzatam.. jutro jade do cioci na caly dzien bo ma ogromna chaupe i ogrod :) beda pieczonki :D a w pon ide do lekarza i zleci :)

Wszystko super, wiem co i jak i jak się wkleja, ale za nic nie potrafię zrobić odliczania od już minionego wydarzenia, tylko mi wychodzi odliczanie do jakegoś wydarzenia. Teraz akurat mam czas na pobawienie się w te klocki, bo z klientami jak cisza była, tak cisza jest.....i się nuuudzęęęęęę!!!!! Wdomu to bym miała już praynajmniej okna umyte

reklama
Do góry