reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie no jak tak można..............a co z dzieckiem?!?!?Nawet nie pytam o ojca, bo matka sama mówi za siebie.
Sony- jestem myślami z Tobą!!!!!!I dalej mocno&&&&&&&&&&&&&&&

Witam raniutko,

dzisiaj jestem w pracy do 15 :-), potem jadę na miasto kasę rozwalić :-) - dobra za tydzień jedziemy do Niemiec i muszę parę rzeczy kupić. Ostatnie 2 dni siedziałam od 10 do 18 w pracy- masakra, miałam wrażenie nieskończoności a po powrocie do domu to nie wiedziałam gdzie ręce włożyć....a najlepsze to to, że szefuńcio powiedział, że tak teraz będę na zmianę pracować- raz do 16 raz do 18- super- nic nie pójdzie się zaplanować

Cześć, Gizas, nie poddawaj się, bądź silna. Ja wierzę, że zostaniesz nagrodzona za swój wysiłek i cierpienie.

Ja też wczoraj słyszałam o tej pijanej dziewczynie, po prostu ręce opadają i nóż się w kieszeni otwiera. Tyle się mówi o szkodliwości nawet małej ilości alkoholu w ciąży a ta głupia c... tak się upiła. Najgorsze jest to,że skrzywdziła swoje własne dziecko, które dopiero co przyszło na świat.

Wczoraj wyczytałam w horoskopie, że w moim życiu pojawi się nowa osoba (malutka) do kochania. Raczej nie wierzę w horoskopy, ale ten traktuję jak wyrocznię. Wczoraj minął mi pierwszy termin @. Poczekam jeszcze do poniedziałku, bo ja mam długie cykle, więc staram się zachować spokój ale to trudne po takiej przepowiedni. ALE JAJA.

Kobito i ty tak chcesz na luzie do poniedziałku czekać!?!?!??Ty to masz cierpliwość, ale fakt zachowanie spokoju to podstawa. A jak się ogólnie czujesz?!?!?Ja po 2 IUI nie robiłam ani jednego testu- poprostu po swoim organiźmie wiedziałam, że się nie udało- wiem, że jak się uda będzie reagował inaczej

Witam również:-)
Błonka-jeżeli chodzi o mnie to myślałam że uda nam się teraz naturalnie ale niestety franca przylazła dzisiaj z samego rana,cały czas rozmyślam o klinice w Mysłowicach gdyż jak byłąm u nas u ginekologa to doradziła mi Mysłowice bo o Provicie słyszała już od nie jednej pacjentki że oni szczycą się tylko już renomą a nie skupiają się aby pomóc parom które mają problemy z poczęciem dziecka.Zadzwonie do tych Mysłowic i umówię się na wizytę zobaczymy co nam powie lekarz i od razu podpytam o in vitro jaki jest koszt w naszym przypadku i jakie badania trzeba jeszcze porobić aby się zakwalifikować.W sumie do Provity nie mam zamiaru juz jeździć bo się zraziłam strasznie :-(
SONY-ja cały czas podczytuje twoje posty i trzymam w milczeniu kciukaski,będzie dobrze.
Błonka-a ty podchodzisz teraz do IUI?
Sylha-już nie długo wpadnę na kawkę bo już powoli umiem jeździć he he na razie nie ryzykuje bo niema gumowych drzew i ludzi z wosku he he :-)

Nie chcę się bardzo nastawiać na tak, bo potem jest większe rozczarowanie. Na razie nie obserwuję żadnych pospolitych ciążowych objawów, choć po kolacji wcinam jeszcze słodkości do 22.00. M mnie studzi, bo zrobiliśmy to w 20 dc, choć ja poprzedni cykl miałam 36 dni, więc owulka tak gdzieś powinna być ok 18 dc ale może jeszcze zaskoczyło. Ogólnie jestem dziwnie spokojna i może to coś znaczy, bo jak w zeszłym roku miałam torbiel i czekałam na @, żeby zrobić markery nowotworowe to też byłam spokojna.

reklama
Do góry