reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sony podobno nawet cień drugiej kreski to już rokuje sukces, czego Ci z całego serca życzę.
Błonka a miałaś takie @ wcześniej? może coś sie działo ale się niezagnieździło dlatego taka @.

Sony- moja kuzynka w dniu dostania @ miała 1 kreskę, dostasła okres, ale bardzooo słaby, powtórzyła za kilka dni i pokazała się 2 słaba kreska- teraz ta kreska ma 15 miesięcy :-).
Idź na betę, ale na USG- może być jeszcze za wcześnie, słyszałam, że dopiero od 5-6 tygodnia coś widać, więc z tym lepiej poczekaj, żebyś znowu w Wielkanoc się nie bawiła :-).
Jejku jak ja bym chciała widzieć tą 2 kreskę...wiecie co dziewczyny, do 1 IUI- kupiłam sobie test- leży dalej nie otwarty, po prostu zawsze jakoś przed terminem @ czułam, że ją dostanę...
Sony- &&&&&& cieszę się bardzo!!!!!!!!Może jutro będzie mocna krecha???
Agusia- ja właśnie w radio słyszałam o tej z warmińsko-mazurskiego co miała 3 promile.....nie mam na to słów!!!!!

Ja słyszałam, że coś widać jak beta Hcg ma powyżej 1000 jednostek. Boję się bo słyszałam różne opinie o niskiej becie. Na dodatek same złe. Mojemu zabroniłam komukolwiek o tym mówić, ale sama nie mogę wytrzymać. Sylha to już in vitro przesądzone? Moim zdaniem nie masz co czekać. Przygotuj się i zobaczysz, że będziesz szczęśliwą mamuśka. Ja miałam na początku problem z M bo nie chciał zrobić badań. Potem twierdził, że to wszystko to tylko naciąganie na kasę. A o IUI to na początku w ogóle nie chciał słyszeć. Więc jeśli twój mąż chce in vitro to sie nie zastanawiaj.

Sony podobno nawet cień drugiej kreski to już rokuje sukces, czego Ci z całego serca życzę.
Błonka a miałaś takie @ wcześniej? może coś sie działo ale się niezagnieździło dlatego taka @.
nie.. zawsze byla "mormalna" a teraz caly dzien w lozku katastrofa jestem na ketanolu, cala paczka wkladek dzis poszla,

A brałaś może duphaston albo liteine? Może faktycznie coś się działo. Lekarka mi mówiła, że 50% kobiet tak ma i o niczym nie wie. Tyle że miesiączka jest troszkę bardziej bolesna i więcej jest krwawienia. Powiedz o tym wszystkim swojemu lekarzowi, ciekawe co ci powie. Ja brałam zaraz po owulacji 2x1 tabl. Duphaston i dalej go biorę. On jest na podtrzymanie ciąży.

reklama
Do góry