reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej,hej!! Nie było mnie kilka dni, ponieważ pojechałam się zrelaksować do rodziców i teraz nie mogę nadrobić zaległości w czytaniu postów :/ Muszę ściągnąć aplikację na tel,bo coś mnie trafi na tym kompie.
Tak,czy siak, do wszystkich, u których z różnych przyczyn iui odwołana przesyłam słowa otuchy, nie załamujcie się, w końcu się uda!
Za te z Was, które już po iui trzymam mocno kciuki! :tak:
Kredka Twoją historię przeczytałam i nie ma bata, musicie być rodzicami, macie w sobie tyle miłości! :-)
Ja w piątek dostałam menopur i od wczoraj boli mnie prawy jajnik, ale jakoś inaczej niż zwykle. Jutro na usg się okaże co to..

A dziś zapowiada się piękny dzień, udanej niedzieli staraczki! :)

reklama
Diore no ja aplikacje bede polecac kazdej bo nie ma wygodniejszej opcji:-)
Dzieki za dobre slowo:-* no milosci mamy wiele tylko brakuje kropka zeby ta miloscia go zalac:-)
Diore a z tym jajnikiem to my sie juz chyba podswiadomie doszukujemy dziwnych rzeczy . Tabletki robia swoje ale i ciagly stres z tym zwiazany rez. Mi sie tez wydawalo caly czas ze cos mnie innaczej boli itd i jestem pewna ze wlasnie stres byl przyczyna

No ja wlasnie jestem po aplikacji 3 lyzek...i to chyba max, bo przy 3 juz mam cofke:p wyluzowalam z ta pasta i iloscia, bo predzej bym sie tak zrazila, ze juz nawet 1 lyzki bym nie przelkla.
Ja biore ten nieoczyszczony, zimnotloczony;-) ma 3miesiace waznosci;-) ochyda straszna ale wlasciwosci cudowne;-)

DZiewczyny, dobrego dnia, melduję, że wróciłam.

Kasik, uściski dla Juniora.

Lumia, 2 łyzki dziennie wystarczą ;) polecam zagryźć to kanapką ;)

Dziewczyny ja sie nie skusze na wersje plynna bo wiem ze by cofka byla:-) ale chyba bede po 2 tabletki brac. Raczej to nie zaszkodzi mysle..
Poza tym wstawilam ciasto drozdzowe i tak pachnie w calym domu ze juz nie moge sie doczekac:-D

MagdaM to wspaniale ze probujecie:) Po tak dlugiej drodze moze Wasz happy end jest o wiele blizej niz mogloby sie wydawac? Tego nigdy nie wiemy, co zycie ma dla nas zaplanowane. Magda dużo, duzo sil, uporu, i nieslabnacej nadzieji na najblizsze zmagania:) Wiesz, ze na forum wsparcie zawsze czeka;)

Kasik Junior pewnie jest juz wielkoludkiem:) fajnie, ze Twoj M podejmuje sie w ogóle opieki:p niektorzy faceci boja sie, ze popsuja:)

Diore na pewno to piekny pecholek!

Lumia ja mam duze problemy z olejem wiec radze sobie przy pomocy 2 szklanek i soku. Do jednej wlewam olej i mieszam z sokiem. Do drugiej sam sok:p no i hop; ) zagryzanie wedlina stosuje moj tesciu, on sobie chce obnizyc cholesterol; )

Aniko ciesze sie, ze dotarlas:)
Sciskam!:*

reklama
Kasik fajnie , że tatuś tak działa :-D

niebajka, wiem , ze na forum wsparcie dostanę. gdyby nie wspaniałe kobiety które tu poznałam już dawno wpadłabym w depresję osiwiała i straciła chęć do życia.

udanego zbliżającego się tygodnia:-)

Do góry