reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
niebajka wiem co czujesz. ja po nieudanym ivf odstawiłam leki, dostałam @ i ten cykl był na odpoczynek i jak dostałam kolejną @ to zaczęłam brać tabl anty. 21 tabl w trakcie ich przyjmowania wizyta kontrolna. w 20 dc dephereline i od wczoraj zaczęłam przygotowywać się do criotransferu. trzymaj się ciepło :-)

Kupilam olej lniany ale w tabletkach. Znalazlam u nas w sklepie zdrowotnym tez plynny i to w lodowce no ale znam troche siebie i wiem ze chyba nie jestem w stanie przelknac tego. Ten co kupilam to jest organic i ma 1300mg w kapsulce zelowej i niby jedna dziennie brac. A wogole to ta pani mi powiedziala ze ten do picia rozni sie w sumie tym ze bardziej sie go oplaca niz tabletki.

MagdaM dziekuje za cieple slowa i bede trzymac kciuki za Twoje crio!! Coz to jest to dephereline?
A jak u Ciebie sytuacja z oa?
Pozdrawiam cieplutko!

Bardzo fajnie Kredko:) a powiesz jaki maja termin waznosci takie kapsulki? Jeśli wiesz, ze oleju nie przelkniesz to najlepsze rozwiazanie.

Może i ja bym też się skusiła na olej lniany, skoro taki zdrowotny:)
U mnie bez zmian, w tym miesiącu omija nas iui;/ @ nie przybyła, a dziś jest ostatni dzwonek.
Piękna dziś pogoda u mnie pada deszcz na zmianę ze śniegiem- takiej wiosny nam było trzeba:p

Niebajka maja rok waznosci. Wiem ze pisalyscie ze czym krocej tym lepiej ale to chyba tylko w przypadku oleju. Ogolnie byly 3 rozne w kapsulkach ale pani mi te doradzila. I pytalam jej jeszcze czy cos innego by polecila dla kobiet starajacych sie o dziecko i ona ze jak biore te pregnacare tabletki to wlasnie te kapsulki z oleju beda najlepsze.

Marzen to przesylam wam duuuuzo promyczkow bo u mnie normalnie lato:-D juz w sumie to nawet opalona jestem :-) ale przywioze Wam w srode to slonce wiec sie szykujcie!!!

Marzen polecam!
U mnie tez zimno jak w psiarni, ale poki co bez opadów. Wzielam sie za sprzatanie i jak otworzylam na chwile balkon to sie zdziwiłam :|
Kredko skoro rok, to nie tak zle:) gorzej jakby byly 2, albo 3:) nie ma sie co oszukiwac ze sa tam pewnie jakies konserwanty, ale fajnie ze sobie zakupilas:)

Niebajka a w czym teraz konserwantow nie ma? Niestety takie czasy.. a wiem ze gdybym olej kupila to bym go nie przelknela. Ale teraz tak mysle bo jedne z tych co mi ta pani pokazala byly w lodowce obok oleju. Wiec przypuszczam ze maja krotki termin. Jak zjem te moje a mam ich 180 az to zobacze na tamte. I chce mojego m namowic zeby tez bral oczywiscie nie na armie ale tak ogolnie

reklama
Kredko to masz zapas na pol roku:D albo na kwartal na spolke z M:)
Ja z konserwantami walczę jak moge:) moze kosztuje mnie to troche wiecej wysilku przy dobieraniu produktow, ale z czasem bardzo sie w to wkrecilam. Powiedzmy ze chce zadbac o mojego N. z racji jego choroby, o siebie to oczywiste, no i o przyszle malenstwo, zeby nie pakowac mu chemii z cycka, i w dalsztm etapie zywienia:)
Nie da sie wszystkiego wyeliminiwac, ale mozna znaczaco ograniczyc. A jak sie teraz czyta i widzi rosnaca ilosc dzieci z dziwnymi alergiami, nietolerancjami pokarmowymi, azs, itd. Skads sie to bierze:)

Do góry