reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
niebajka wiem co czujesz. ja po nieudanym ivf odstawiłam leki, dostałam @ i ten cykl był na odpoczynek i jak dostałam kolejną @ to zaczęłam brać tabl anty. 21 tabl w trakcie ich przyjmowania wizyta kontrolna. w 20 dc dephereline i od wczoraj zaczęłam przygotowywać się do criotransferu. trzymaj się ciepło :-)
kredka82
Kupilam olej lniany ale w tabletkach. Znalazlam u nas w sklepie zdrowotnym tez plynny i to w lodowce no ale znam troche siebie i wiem ze chyba nie jestem w stanie przelknac tego. Ten co kupilam to jest organic i ma 1300mg w kapsulce zelowej i niby jedna dziennie brac. A wogole to ta pani mi powiedziala ze ten do picia rozni sie w sumie tym ze bardziej sie go oplaca niz tabletki.
niebajka
MagdaM dziekuje za cieple slowa i bede trzymac kciuki za Twoje crio!! Coz to jest to dephereline?
A jak u Ciebie sytuacja z oa?
Pozdrawiam cieplutko!
Bardzo fajnie Kredko a powiesz jaki maja termin waznosci takie kapsulki? Jeśli wiesz, ze oleju nie przelkniesz to najlepsze rozwiazanie.
A jak u Ciebie sytuacja z oa?
Pozdrawiam cieplutko!
Bardzo fajnie Kredko a powiesz jaki maja termin waznosci takie kapsulki? Jeśli wiesz, ze oleju nie przelkniesz to najlepsze rozwiazanie.
Może i ja bym też się skusiła na olej lniany, skoro taki zdrowotny
U mnie bez zmian, w tym miesiącu omija nas iui;/ @ nie przybyła, a dziś jest ostatni dzwonek.
Piękna dziś pogoda u mnie pada deszcz na zmianę ze śniegiem- takiej wiosny nam było trzeba
U mnie bez zmian, w tym miesiącu omija nas iui;/ @ nie przybyła, a dziś jest ostatni dzwonek.
Piękna dziś pogoda u mnie pada deszcz na zmianę ze śniegiem- takiej wiosny nam było trzeba
kredka82
Niebajka maja rok waznosci. Wiem ze pisalyscie ze czym krocej tym lepiej ale to chyba tylko w przypadku oleju. Ogolnie byly 3 rozne w kapsulkach ale pani mi te doradzila. I pytalam jej jeszcze czy cos innego by polecila dla kobiet starajacych sie o dziecko i ona ze jak biore te pregnacare tabletki to wlasnie te kapsulki z oleju beda najlepsze.
niebajka
Marzen polecam!
U mnie tez zimno jak w psiarni, ale poki co bez opadów. Wzielam sie za sprzatanie i jak otworzylam na chwile balkon to sie zdziwiłam :|
Kredko skoro rok, to nie tak zle gorzej jakby byly 2, albo 3 nie ma sie co oszukiwac ze sa tam pewnie jakies konserwanty, ale fajnie ze sobie zakupilas
U mnie tez zimno jak w psiarni, ale poki co bez opadów. Wzielam sie za sprzatanie i jak otworzylam na chwile balkon to sie zdziwiłam :|
Kredko skoro rok, to nie tak zle gorzej jakby byly 2, albo 3 nie ma sie co oszukiwac ze sa tam pewnie jakies konserwanty, ale fajnie ze sobie zakupilas
kredka82
Niebajka a w czym teraz konserwantow nie ma? Niestety takie czasy.. a wiem ze gdybym olej kupila to bym go nie przelknela. Ale teraz tak mysle bo jedne z tych co mi ta pani pokazala byly w lodowce obok oleju. Wiec przypuszczam ze maja krotki termin. Jak zjem te moje a mam ich 180 az to zobacze na tamte. I chce mojego m namowic zeby tez bral oczywiscie nie na armie ale tak ogolnie
reklama
niebajka
Kredko to masz zapas na pol roku albo na kwartal na spolke z M
Ja z konserwantami walczę jak moge moze kosztuje mnie to troche wiecej wysilku przy dobieraniu produktow, ale z czasem bardzo sie w to wkrecilam. Powiedzmy ze chce zadbac o mojego N. z racji jego choroby, o siebie to oczywiste, no i o przyszle malenstwo, zeby nie pakowac mu chemii z cycka, i w dalsztm etapie zywienia
Nie da sie wszystkiego wyeliminiwac, ale mozna znaczaco ograniczyc. A jak sie teraz czyta i widzi rosnaca ilosc dzieci z dziwnymi alergiami, nietolerancjami pokarmowymi, azs, itd. Skads sie to bierze
Ja z konserwantami walczę jak moge moze kosztuje mnie to troche wiecej wysilku przy dobieraniu produktow, ale z czasem bardzo sie w to wkrecilam. Powiedzmy ze chce zadbac o mojego N. z racji jego choroby, o siebie to oczywiste, no i o przyszle malenstwo, zeby nie pakowac mu chemii z cycka, i w dalsztm etapie zywienia
Nie da sie wszystkiego wyeliminiwac, ale mozna znaczaco ograniczyc. A jak sie teraz czyta i widzi rosnaca ilosc dzieci z dziwnymi alergiami, nietolerancjami pokarmowymi, azs, itd. Skads sie to bierze
Podziel się: