reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MagdaM dziekuje za cieple slowa i bede trzymac kciuki za Twoje crio!! Coz to jest to dephereline?
A jak u Ciebie sytuacja z oa?
Pozdrawiam cieplutko!

dephereline to zastrzyk hormonalny. zawsze go brałam przed stymulacją. w OA nic się nie dzieje. złożyliśmy wniosek i do września musimy czekać na tel kiedy będą się z nami umawiać na spotkania z psychologiem i w naszym domu, a dopiero w przyszłym roku będziemy mieli kurs. dlatego że to tyle czasu trwa postanowiliśmy spróbować jeszcze raz :-) pokładam nadzieję w tym podejściu i jestem za nie bardzo wdzięczna. aż się wzruszyłam :zawstydzona/y:

reklama
Magda mam nadzieje ze Wam sie uda i tak i w oa i ze radosc bedzie x2 :-D
Niebajka ja tez patrze na to co jem i teoretycznie jakby popatrzyc to tych konserwantow jem malono i jestem przeciwniczka "gotowcow" uzywam naturalnych przypraw i wszystko co mozliwe robie sama. Zaluje ze nie ma u nas tanich owocow bo bym jeszcze zaprawy i soki robila:-( nawet maslo zmienilam juz dawno na ta flore pro active :-) nie uzywam kostek do zup itd. Zreszta sama jestem alergikiem wiec wiem co to alergia

no w OA to już musi się udać.

ja też dbam o to co jem, ale śmieję się nieraz, bo sama hoduję warzywa a niedługo i owoce. wszystko na naturalnym nawozie. co z tego jak mój sąsiad za miedzą nawozi tak że biało. to wszystko z wiatrem i wodami gruntowymi idzie do mnie. ale najważniejsze mieć świadomość tego co się je :-)

Marzen nie bede klamac ze swieta jestem;-) ale od srody nic juz zupelnie i tak juz zostanie:-)

No z upraw ogrodkowych to mam pomidorki koktailowe wczoraj posadzone ( mam ich duzo wiec pewno bede przecier pomidorowy robic do sloikow bo chyba tego nie przejemy) no i lubczyk pietruszka koperek szczypiorek bazylia i cebulka i ot to moje wszystkie uprawy:-)
Magda jakbym miala az tak wielki ogrod to bym tez posadzila co sie da!

Kredka urobiona jestem po pachy przy Juniorze, ledwo znajduje czas na prysznic. Wczoraj wyskoczylam na godzine na imieniny kolegi, po karmieniu mama zostala z Juniorem, spal jak aniolek. Dzisiaj tez pozwolilam sobie wyjsc na godzinke - do fryzjera na cosobotnie mycie z modelowaniem i szybkie zakupy. M zostal z Juniorem, nawet go nakarmil i przebral, co prawda pol pokoju byl osikany ale dal rade ;)

Ostatnia edycja:
Kasik haha no slyszalam ze chlopaki to bez pieluchy jak im sie zachce szczegolnie przy przebieraniu to maja niezly rozmach haha:-) a poza tym to fajnie ze mozesz choc troszke czasu dla siebie wygenerowac:-* no i fajnie ze dbasz o siebie mimo braku czasu:-)

Kredka staram sie dbac o siebie ale trudno wygospodarowac czas. Na sesje noworodkowa mialam paznokcie niezrobione, odrost na pol plytki a pani fotograf robila zblizenia dloni Juniora i mojej, mam nadzieje, ze nie popsuje to zdjecia.

MagdaM super wiesci, trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli :)

reklama
Do góry