reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka moze jednak sie skusisz zeby isc do lekarza? A jak nie chcesz czekac w kolejce to idz wieczorem na pogotowie. Mam nadzieje ze Ci przejdzie szybciutko:-*

Czyli robia to jak jeszcze mam @???

reklama
Dziewczyny bylam w labie zrobic bete. Trzymajcie kciuki. Jesli jestem w ciazy to lepiej zebym juz wiedziala.. dzisiaj kaszel mnie niszczy.

Marzen zadnych sygnałów na @? Zaraz zrobie sobie inhalacje:) dzieki!

Kredko no to masz zapas jak dla wojska:D hsg na poczatku cyklu, ale zaraz po @:) koniecznie przed owu, bo i znieczulenie i rtg. A po owu mozesz byc przeciez w ciazy, a o tym nie wiesz itd...

Gos ja caly czas plackiem leze:) dobrze ze odlezyn jeszcze nie mam:) telefon tylko w poblizu, a lab na koncu ulicy mam, wiec opatulilam sie i szybko bzyknelam.

Kredko poczytsj sobie jeszcze o hsg i sonohsg:) bo jeśli masz robic prywatnie to ja bym poszła na sono.
A.. mi np po operacji na hsg macica wyszla taka dziwnie przekrzywiona. Jakby ktoś ja kopnal. I teraz przy kazdym wymazie i badaniu, gdzie musza dostac sie do szyjki jest maly problem, bo nie moga sie do niej dogrzebac;)

reklama
Do góry