reklama
niebajka
Fanka BB :)
Dziewczyny bylam w labie zrobic bete. Trzymajcie kciuki. Jesli jestem w ciazy to lepiej zebym juz wiedziala.. dzisiaj kaszel mnie niszczy.
Marzen zadnych sygnałów na @? Zaraz zrobie sobie inhalacje dzieki!
Kredko no to masz zapas jak dla wojska hsg na poczatku cyklu, ale zaraz po @ koniecznie przed owu, bo i znieczulenie i rtg. A po owu mozesz byc przeciez w ciazy, a o tym nie wiesz itd...
Marzen zadnych sygnałów na @? Zaraz zrobie sobie inhalacje dzieki!
Kredko no to masz zapas jak dla wojska hsg na poczatku cyklu, ale zaraz po @ koniecznie przed owu, bo i znieczulenie i rtg. A po owu mozesz byc przeciez w ciazy, a o tym nie wiesz itd...
gos1512
Hsg robia od 6 do 12 dc kredka a prywatnie bedziesz robic hsg???
Niebajka a Ty do lozka kobito!!!
Niebajka a Ty do lozka kobito!!!
niebajka
Gos ja caly czas plackiem leze dobrze ze odlezyn jeszcze nie mam telefon tylko w poblizu, a lab na koncu ulicy mam, wiec opatulilam sie i szybko bzyknelam.
Kredko poczytsj sobie jeszcze o hsg i sonohsg bo jeśli masz robic prywatnie to ja bym poszła na sono.
A.. mi np po operacji na hsg macica wyszla taka dziwnie przekrzywiona. Jakby ktoś ja kopnal. I teraz przy kazdym wymazie i badaniu, gdzie musza dostac sie do szyjki jest maly problem, bo nie moga sie do niej dogrzebac
Kredko poczytsj sobie jeszcze o hsg i sonohsg bo jeśli masz robic prywatnie to ja bym poszła na sono.
A.. mi np po operacji na hsg macica wyszla taka dziwnie przekrzywiona. Jakby ktoś ja kopnal. I teraz przy kazdym wymazie i badaniu, gdzie musza dostac sie do szyjki jest maly problem, bo nie moga sie do niej dogrzebac
gos1512
No to dobrze ze lezysz pij duzo herbatki
Ja mialam sono hsg i nic nie boli dostalam czopka tramala, jakis zastrzyk w tylek i na fotelik poszlam wiec polecam ale koszt 500zl
Ja mialam sono hsg i nic nie boli dostalam czopka tramala, jakis zastrzyk w tylek i na fotelik poszlam wiec polecam ale koszt 500zl
gos1512
Przykro mi ....
reklama
Podziel się: